Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Grobbendonk

Dinsdag 28 mei 2024 16:44 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Grobbendonk.

Alle handelaars in Grobbendonk kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Grobbendonk. 
Heb jij een zaak in Grobbendonk en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Grobbendonk rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Grobbendonk mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 671 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Slagerij Raf Boen – 9,08/10
Slagerij Raf Boen in Grobbendonk, sinds 1996 een begrip, biedt een moderne en uitgebreide selectie aan Kempisch Natuurvlees, met topkwaliteit Belgisch wit-blauw rundvlees en Limousin kalfsvlees. Ontdek hun nieuwste aanwinst: heerlijke koteletjes van het Duroc varken. Met een focus op dierenwelzijn en milieu, streven Raf en zijn team naar hoogwaardige producten. Geniet van dagverse huisbereide salades, dagschotels en een breed scala aan huisgemaakte charcuterie, inclusief allergenenvrije opties. Voor feestjes groot of klein, biedt Raf Boen advies op maat en ambachtelijke lekkernijen, zoals de verrukkelijke ambachtelijke cervela.

Catronics Elektro Willems – 9,43/10
Voor een uitgebreid assortiment aan huishoudapparaten, van groot tot klein, is Catronics Elektro Willems dé bestemming. Als Exellent-lid sinds 1991, met een team van 11 ervaren medewerkers, bieden we topmerken zoals Miele, Liebherr, AEG, Bosch, en meer. Ontdek ook onze expertise in geluidsinstallaties, met het krachtige geluid van Sonos. Vertrouw op ons voor Telenet-diensten, Laurastar strijksystemen en uitstekende reparatieservice met originele onderdelen. Bij Catronics Elektro Willems is de klant altijd koning, met twee vestigingen in Ham en Grobbendonk staan we altijd paraat om te helpen.

De Vriendelijkste Handelaar van Grobbendonk met een score van 9,53/10 is De Gouden Lepel.

De Gouden Lepel – 9,53/10
De Gouden Lepel in Grobbendonk is dé bestemming voor heerlijke ambachtelijke patisserie en banket. Sinds 1973 bieden ze een breed scala aan zoete en hartige lekkernijen, van taarten en gebakjes tot chocolaatjes en broodjes. Met een passie voor kwaliteit en detail, bieden ze ook gepersonaliseerde taarten voor elke speciale gelegenheid. Geniet van hun uitstekende service en gastvrijheid in een gezellige sfeer. Kom langs en ontdek waarom De Gouden Lepel al decennialang een begrip is in de regio.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Grobbendonk"