Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herk-de-Stad

Vrijdag 24 mei 2024 09:54 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Herk-de-Stad.

Alle handelaars in Herk-de-Stad kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Herk-de-Stad.
Heb jij een zaak in Herk-de-Stad en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Herk-de-Stad langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Herk-de-Stad mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 308 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Schoonheidsinstituut & Parfumerie Karien-9.26/10
Ontdek Schoonheidsinstituut & Parfumerie Karien in Herk-de-Stad voor persoonlijke huidverzorging op maat door de zaakvoerster zelf. Van vette tot droge en gemengde huidtypes, wij bieden de juiste behandeling met aangepaste producten voor een stralende teint. Onze expertise omvat het aanpakken van huidproblemen zoals zwarte puntjes en droge plekken met op maat gemaakte behandelingen. Laat uw gelaat verwennen met reiniging, verzorging en professionele wenkbrauwepilatie voor een complete verjongingservaring. Bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie Karien staat uw huid centraal, voor een egale en gezonde uitstraling.

Spar Jean-Libert Abrams-9.47/10
Ontdek Spar Jean-Libert Abrams in Herk-de-Stad voor al uw boodschappen, groot of klein, in een vernieuwde winkel met een uitgebreider assortiment. Geniet van meer keuze in koeken, fruit, groenten en non-foodproducten. Bij Spar Jean-Libert kunt u ook terecht voor ontbijtservice, koude buffetten, stufferballonnen en meer, inclusief verhuur van aanhangwagens, reclame-aanhangwagens en meubilair. Proef de versheid bij de verstoog met gerechten van PLUVECO-Spalbeek en dagelijks verse kip aan 't spit, zowel warm als koud. Laat het enthousiaste SPAR-team u met een glimlach van dienst zijn. Tot binnenkort bij Spar Jean-Libert!

De Vriendelijkste Handelaar van Herk-de-Stad met een score van 9.58 op 10 is ’t Dierenhof geworden.

Wim en Fancy van 'T Dierenhof heten u welkom met een "big smile", sinds 2009 op de Markt en sinds 2015 in Herk-de-Stad. Alles voor uw (huis-)dieren! Dierenvoeding, accessoires, en premiummerken voor uw viervoeter, plus vogelzaad voor alle soorten vogels, zelfs Jommeke onze Papegaai wordt verwend. 'T Dierenhof, dé plek voor advies en dierenvoeding, vlak bij de markt van Herk-De-Stad. Ook voor pakjes van Bpost, DHL, UPS, Postnl, Mondial Relay, bent u hier welkom.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herk-de-Stad"