De vriendelijkste optieker van Vlaanderen!

Maandag 8 mei 2023 14:54 - geschreven door Geert

Chocolade paaseieren bij optiek Rommelaere? Neen, maar wel heel lekkere hapjes, cava, fruitsap en mooie prijzen. Inderdaad, Heidi Rommelaere van gelijknamige zaak, Optiek Rommelaere in Houthulst meer bepaald Klerken, organiseerde Paaszondag een heuse prijsuitreiking. Alle winnaars werden uitgenodigd om langs t komen om een hapje en een drankje te nuttigen en hun gewonnen prijs in ontvangst te nemen. Er waren liefst 59 winnaars met de eindejaarsactie die georganiseerd werd door handelsgids.be. Iedereen won een pak kortingsbonnen. Heidi gaf zelf een mooie kortingsbon van eventje 10% bij aankoop van een volgend montuur. Verder waren en nog kortings- en cadeaubonnen van Tim en Lies die 5 pistolets gratis geven, fietsen Bogaert €5 en fietsen Albrechts €15, Bloemen Cindy geeft 20% korting, Bella Vitta 10%, Pretty at Home 15%, Gustosa €10, Woumense Vleeshoeve 1 kg gehakt gratis, Ostyn 15% , Papilio een gratis huidanalyse ter waarde van €45, Carron 10%, Jan Prinzie gratis fles wijn, ’t Keiems Vleespotje 250 gr gehakt, Gouwy €50, Bjoetiek €20, Pescura gratis nagels lakken en dan waren er nog mooie kortingsbonnen van Tefal, Rowenta en Moulinex telkens 20% korting. Iedereen kreeg dan ook nog een code om 3 cadeaubonnen t kiezen uit tientallen andere bonnen.

Iedere klant van Optiek Rommelaere kon ook een quotering geven voor de klantvriendelijkheid. En wat een score kreeg Heidi. Een fantastisch gemiddelde score van 9.72 op tien. Daarmee werd ze niet alleen de Vriendelijkste Handelaar van Houhulst maar ook de Vriendelijkste Optieker van Vlaanderen. Het was burgemeester Joris Hindryckx die afgezakt was naar Optiek Rommelaere om de award te overhandigen. We zien hem, samen met Heidi en schepen Erik Verbeure hier op de foto.

Waarom kreeg Heidi nu zo een fantastische hoge score voor haar klantvriendelijkheid? Wel, we vroegen het aan haar klanten. Celine Knockaer vertelde dat ze steeds van een topservice mocht genieten. Heidi was ook een eerlijke verkoopster zei ze. Als het niet mooi is zegt ze het ook. Kent haar klanten. En als er eens iets is dan lost ze het ook direct op. Super service herhaalde ze nog eens. En bij een herstelling, die altijd heel snel gedaan is, belt ze. Je hoeft niet lang te wachten. En ze helpt heel goed, ook bij kinderen.

Kristof Deneker vertelde: Het is lokaal en ik kende haar via haar man, Frank. Ook een hele toffe. Voor de service hé. Iedere moment mag je komen en staat Heidi klaar om jou te helpen. Zij weet als geen ander wat je wilt en nodig hebt. Heel professioneel en is natuurlijk lokaal wat altijd voordelen geeft. Josiane Blokerye, afkomstig van De Panne, komt ook graag bij haar. Eerste keer kwam ik hier omdat mijn montuur stuk was. Ik werd snel en heel vriendelijk geholpen. Sindsdien koop ik hier mijn brillen. Heidi is heel vriendelijk, hulpzaam en sympathiek.

Anja Packet: Heidi is altijd vriendelijk en geeft een goede service. Ze is ook heel geduldig. Ik, maar ook mijn vader en moeder zijn hier klant. Ook Ria Lowie beaamt de vriendelijkheid en dat het heel gemakkelijk is. Heidi staat altijd klaar met raad en daad. Ik ben ook heel tevreden over de goede service. Dieuwke Vannieuwenhuyse vindt haar ook heel vriendelijk en openhartig. Ik had eens een probleempje op school met mijn bril. Ik kwam na schooltijd even langs en werd geholpen. Ook mijn moeder is hier klant en heel tevreden en zo komt het dat ik hier ook klant ben.

Ankie Louwaege vindt het bij Heidi een perfecte service; Zij zorgt ook voor alle documenten voor bijvoorbeeld het ziekenfonds. Die maakt ze vrijblijvend in orde. Jacqueline Pommv@: ik werk hier in school en is er dus recht over. Gemakkelijk. Als er iets is met mijn bril wordt dat direct hersteld. Ik heb nu mijn eerste bril gekocht en heb al direct een prijs gewonnen met de eindejaarsactie. Ook dat is een pluspunt. Ik heb nu mijn eerste bril hier gekocht maar zeker niet de laatste en mijn man komt hier nu ook.

Ook Kristel Deschoenmaeker is heel tevreden. Ik ben afkomstig van Klerken en ik zou geen andere optieker willen. Als er iets is, mag ik direct komen en als het nodig is ook meermaals. Dat is voor Heidi geen probleem en ze blijft altijd even vriendelijk. Lindsay Hillewaere is ook van Klerken afkomstig en kent al jaren de familie Rommelaere; Het zijn allemaal goede mensen. Dochter Axel is ook klant en we zijn allemaal heel tevreden over Heidi. Ze is ook super goed met kinderen. En wat een service. De bril van mijn dochter was eens geplooid in school en we mochten direct afkomen. Heidi lost dat allemaal direct op.

We lieten ook Schepen Erik Verbeure even aan het woord. Politieker en optieker gaat hand in hand hé. Vriendelijk zijn en de mensen helpen waar kan. En Heidi geeft deskundig advies. Dat hoor ik overal zeggen. Vroeger was een bril een noodzakelijk iets en zeker als tiener vond je het maar niets om een bril te dragen. Nu is dat totaal omgeslagen. Een passende bril geeft karakter. En Heidi geeft altijd zeer gepast advies. Eens dat je bij Heidi binnen bent geweest, is er geen reden meer om elders te gaan.

Als laatste vroegen we de mening van de burgemeester. Zelf heb ik nog geen echte bril. Moet er eens werk van maken. Heidi is heel familiaar. Heel de familie is dat. Hier heerst ook geen stedelijke mentaliteit maar een parochiale. We zijn echt blij zulke handelaars in Houthulst te hebben.

Wat we nog allemaal te weten kwamen. Wel, bij Optiek Rommelaere kan je ook terecht voor slaapoordoppen. Heel belangrijk voor een goede slaaprust. Veel mensen zijn zich daar nog niet van bewust. Maar slecht slapen is niet goed voor het humeur en verlaagt je productiviteit en je gezondheid. Bij Heidi kan je investeren in slaapoordoppen en zo bekom je een veel betere nachtrust. We spreken hier natuurlijk over slaapoordoppen op maat want elk oor is anders. Deze worden gemaakt met een afdruk van beide gehoorgangen. Zo krijg je een juiste pasvorm en een perfecte afsluiting voor storende geluiden tijdens je nachtrust.

En wist je al dat Heidi op 24 en 25 maart samen met Ellen een Lifestyle event organiseerde bij haar? Je gezicht is erg bepalend voor de eerste indruk. Daarom is het belangrijk een bril te dragen die past bij je gezicht. En omdat dit niet altijd even gemakkelijk is, organiseerde Heidi een allereerste lifestyle event. Samen met styliste Ellen gingen ze tijdens deze dagen op zoek naar het passend montuur bij de klanten. Bij Optiek Rommelaere willen ze het beste voor hun klanten.

Nog een weetje. Wist je dat je bij Optiek Rommelaere een certificaat krijgt om een Polatest uit te voeren? Dit zegt je misschien niet veel, maar het uitvoeren hiervan kan voor iedereen een groot verschil maken. Polatest ziet of er een afwijking is in de stand van jouw oogkassen. Indien dit het geval is, werken je ogen niet optimaal en kan je klachten hebben zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, snel vermoeide ogen of te gevoelig zijn voor veel licht.

Kortom, optieker Heidi Rommelaere is niet zomaar een optieker. Het is veel meer dan dat en je bent er zeker in goede handen. Haar klantvriendelijkheid, professionaliteit en persoonlijke service maken haar tot de Vriendelijkste Handelaar van Houthulst en de Vriendelijkste Optieker van Vlaanderen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe bril of advies nodig hebt over je ogen, aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan Optiek Rommelaere.