Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kortemark

Donderdag 23 mei 2024 16:10 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Kortemark.

Alle handelaars in Kortemark kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Kortemark.
Heb jij een zaak in Kortemark en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het mooie Roende gebouw in Kortemark. Burgemeester Karolien Damman, schepenen Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Lynn Vermote, Koen Decleir en  Schepen van onder anderen lokale economie Christine Logghe waren aanwezig om deze happening mee op te luisteren. Schepen Christine Logghe opende met een mooie speech. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Kortemark mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 547 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Tuinen Casteleyn-9.25/10
Tuinen Casteleyn is een dynamisch bedrijf dat bedrijfs- en privétuinen ontwerpt, reorganiseert en aanlegt volgens uw wensen, met de beste materialen en planten. Ze beschikken over een uitgebreid machinepark voor grote en kleine klussen. Piet bezoekt uw tuin persoonlijk om uw wensen te begrijpen en een concreet plan op te stellen. Particulieren kunnen terecht voor aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, inclusief gazonwerken, opritten, terrassen, snoeiwerken, graafwerkzaamheden, en waterpartijen. Bedrijven kunnen rekenen op diensten zoals algemeen onderhoud, onkruidverdelging, snoeiwerkzaamheden, bemesting, en aanleg van parkings en groenzones. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Nathalie’s Trimsalon-9.39/10
Nathalie's Trimsalon in Kortemark biedt professionele hondenverzorging voor alle rassen, zowel grote als kleine. Gespecialiseerd in trimmen, wassen, scheren, nagels knippen en oorverzorging, zorgt Nathalie voor uw hond met de beste hygiëne. Regelmatige bezoeken aan het trimsalon helpen de vacht van uw hond gezond te houden, vooral na speelse uitstapjes in modderige en vochtige gebieden. Met jarenlange ervaring garandeert Nathalie kwaliteitszorg en welzijn voor uw huisdier, aangepast aan de specifieke behoeften van elke hond. Bezoek Nathalie's Trimsalon voor een uitstekende behandeling van uw trouwe viervoeter.

BC Wheels-9.49/10
BC Wheels is dé specialist in banden en velgen voor uw auto in Kortemark. Als onafhankelijk handelaar biedt BC Wheels een breed assortiment van verschillende merken, afgestemd op uw wagen en rijgedrag. Bart, de eigenaar, helpt persoonlijk bij het kiezen van de ideale banden en kan uw gewenste merk bestellen. Naast het verkopen van banden biedt BC Wheels ook reparatieservices voor technische mankementen. Ze hebben een ruim aanbod aan velgen om uw auto een stijlvolle afwerking te geven. Voor persoonlijke service en maatwerk bent u bij BC Wheels aan het juiste adres.

Bloemen en Planten Ostyn-9.51/10
Bloemen en Planten Ostyn in Kortemark biedt alles voor een stralende tuin, passend bij uw interieur. Ze hebben een ruime selectie bloemen en planten voor binnen en buiten, zoals orchideeën, kalanchoe en rozen, evenals kwaliteitsvolle potgrond en compost. Naast planten vindt u er ook prachtige decoratiestukken voor zowel binnen als buiten, waaronder seizoensgebonden items. Ostyn biedt ook tuinaanlegdiensten voor grote aankopen zoals bloemzaadjes, zodat u zeker bent van een perfect resultaat. Verder hebben ze tuinartikelen zoals zandbakken, boomschors en tuinpaden in diverse stijlen. Bezoek Bloemen en Planten Ostyn om uw tuin compleet te maken.

De Vriendelijkste Handelaar van Kortemark met een score van 9.54 op 10 is Drankcenter Rojo geworden.


Drankcenter Rojo in Kortemark biedt een ruim assortiment streekbieren, wijnen en sterke dranken. Ze hebben een grote keuze aan bieren, Trappisten, gins, whisky’s, cognacs en likeuren, allemaal van hoge kwaliteit en tegen concurrerende prijzen. U kunt gepersonaliseerde biermanden, geschenkmanden en wijnkisten samenstellen, die professioneel worden ingepakt. Hun aanbod omvat ook diverse soorten wijnen, cava, prosecco en champagne, geschikt voor elke gelegenheid. Service en klantvriendelijkheid staan bij hen voorop. Bezoek Drankcenter Rojo voor een uitgebreid aanbod en deskundig advies.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kortemark"