Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ranst

Vrijdag 17 mei 2024 13:48 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Ranst.

Alle handelaars in Ranst kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Ranst. Heb jij een zaak in Ranst en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking nier door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Ranst langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Ranst mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 659 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Houthandel Van Den Heurck - 9.10/10
Bij Houthandel Van den Heurck in Broechem, Antwerpen, vind je dé specialist in het verzagen van verschillende soorten hout op maat. Naast hout bieden we ook een ruim assortiment aan laminaat, plafond- en wandbekleding, vensters, isolatiemateriaal en dakbedekking. Onze specialiteit ligt in het op maat zagen van hout en plaatmateriaal, waarbij we verschillende houtsoorten en afwerkingen aanbieden. Ook voor dakmaterialen, dakvensters en isolatiemateriaal ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom in Ranst en ontdek ons volledige aanbod!

De Vriendelijkste Handelaar van Ranst met een score van 9,79/10 is An Wens Webdesign geworden.
Bij An Wens Webdesign ben je verzekerd van een zorgeloos traject voor het ontwerpen van jouw website. De samenwerking begint met een grondige kennismaking, waarbij zowel jij als zij jouw professionele doelen bespreken. Met hun expertise in websitebuilding en webdesign zorgen ze voor een responsieve website die goed scoort in Google. Ook voor webshops met WooCommerce bieden ze uitstekende ondersteuning, waarbij ze samen met jou de gewenste functies bespreken en jou begeleiden bij verdere stappen.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Ranst"