Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Rumst

Vrijdag 17 mei 2024 13:18 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Rumst.

Alle handelaars in Rumst kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Rumst. Heb jij een zaak in Rumst en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Rumst langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Rumst mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 249 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Vip Nails-9.28/10
Bij Vip Nails in Rumst vind je alles voor je nagels, van gelnagels tot manicures en permanente make-up. Met meer dan 30 jaar ervaring staan ze klaar om jouw nagels te verzorgen met liefde en passie. Voor hoogwaardige gelnagels en langdurige nagellak gebruikt ze kwaliteitsproducten van Pronalis en Shellac. Ook als nagelbijter ben je bij haar aan het juiste adres. Ze biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen aan, waaronder gelaatsverzorging en wenkbrauwstyling. Daarnaast kun je bij Vip Nails ook terecht voor professionele permanente make-up, zodat je altijd stralend voor de dag kunt komen.

De Vriendelijkste Handelaar van Rumst met een score van 9,30/10 is Lambrechts Franci geworden.
Al meer dan een eeuw staat Lambrechts Franci bvba bekend om zijn topkwaliteit in sanitaire installaties en centrale verwarming. Met een focus op duurzaamheid en innovatie bieden ze milieuvriendelijke oplossingen zoals HVAC-systemen en hoogrendement condensatieketels op gas. Hun team van zes toegewijde experts staat klaar om klanten te helpen bij het vinden van efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Rumst"