Uitreiking regio Ninove

2015-02-24 19:00

Persbericht

Verkiezing Vriendelijkste Handelaar
 
Op dinsdag 24 februari werden de vriendelijkste handelaars van de gemeenten Aalst, Affligem, Geraardsbergen, Lennik, Ninove, Roosdaal en Wetteren bekend gemaakt!
 
Wat zijn de troeven van een kleine zelfstandige? Buiten service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat vriendelijkheid op de eerste plaats! Handelsgids.be wil dit meer onder de aandacht brengen want vriendelijkheid is een erg belangrijk aspect van ondernemen.
 
De vriendelijkste handelaars van uw streek
 
Gisteren werden de awards met veel plezier door Handelsgids uitgereikt aan de winnaars. Het was een fantastisch feest voor alle genodigden. De vriendelijkste handelaar van Aalst is vanaf nu Garage Opel Alain. Uit Affligem kreeg Garage Jos de award. Taxi Beernaert mag zich voortaan de vriendelijkste handelaar van Geraardsbergen noemen. In Lennik is deze eer weggelegd voor Alles Kids! Ninove prijst zich gelukkig met Break@4. Elektro van Den Eede & Renders is de vriendelijkste handelaar van Roosdaal. En last but not least, in Wetteren zijn ze trots op Eethuis Dimi’s!
 
Nog enkele leuke weetjes: de vriendelijkste gemeente uit Oost-Vlaanderen is Oudenaarde. De vriendelijkste handelaar in de sector kleding in gans België is geworden Kinderkleding Alles Kids. En Break@4 mag zich zelfs de vriendelijkste handelaar in Oost-Vlaanderen noemen!
 
De handelaar met de meeste deelnames is Slagerij Dewa uit Harelbeke. Deze verzamelde namelijk 1927 scores van zijn klanten! In Oost-Vlaanderen is dit Van de Putte-De Smet uit Kruishoutem. Deze haalde 596 qouteringen.
 
Werking verkiezing
 
Hoe werd deze vriendelijkheid gemeten? Heel eenvoudig, alle deelnemers van de Eindejaarsactie kregen de mogelijkheid om punten te geven aan de handelaar waar hij zijn deelnemingsformuliertje heeft gekregen. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf, en niet op de mening van enkele buitenstaanders zoals mysterie shoppers of een jury. De klanten weten het natuurlijk het best!
 
De vriendelijkste handelaar moest minstens 100 quoteringen krijgen om Vriendelijkste handelaar van de gemeente te kunnen worden.
 
Met bijna 2 miljoen deelnemingsformuliertjes en 64.221 deelnames aan de Eindejaarsactie en dus ook aan de verkiezing van de vriendelijkste handelaar, kregen 1.992 Handelaars uit 94 gemeenten over heel Vlaanderen een score voor hun vriendelijkheid. De top 5 gemeenten zijn Aarschot met 3.589, Harelbeke met 3.253, Ieper met 3.253, Izegem met 2.381 en Diest met 2.133 quoteringen.
 
 
3 hoofdwinnaars van de Eindejaarsactie
 
Elk jaar zorgt de Eindejaarsactie van Handelsgids voor veel plezier bij zowel de deelnemers als de handelaars. Meer dan 30 000 mensen namen de voorbije 5 jaar deel. Ook dit jaar mogen we weer van een groot succes spreken! De hoofwinnares, Martine Mommens uit Boutersem, mag zich gelukkig prijzen met 10 000 euro aan cadeaubons, waaronder een reis naar Zuid-Afrika of 3 Iphones 6, een elektrische fiets, een ballonvlucht, een dagje shoppen in Oostende en nog veel meer moois. De handelaar waarbij ze won, Tankstation Van Mol uit Boutersem, mag zelfs mee op reis naar Zuid-Afrika!
 
JP Frederix uit Genk wint de tweede prijs bij Bitouck uit Bilzen. Deze bestaat uit 5000 euro aan cadeaubons waaronder een reis naar het mooie Paphos op het liefdeseiland Cyprus of 3 iPhones 6 en tal van andere prijzen. De derde gelukkige is Lieve Samyn uit Roeselare, bij Juwelier Vanbesien uit Roeselare. Zij wint 3000 euro aan cadeaubons en mag hierbij kiezen tussen een elektrische fiets of een Iphone 6, aangevuld met andere prachtige prijzen.
 
1003 winnaars, waarvan een groot deel uit uw eigen regio
 
Buiten de 3 hoofwinnaars, zijn er nog 1000 mensen die een prijs winnen, gaande van diverse activiteiten zoals een ballonvaart, een gastronomisch diner, een wellness bezoek, tot Lucky cadeaubons van 10 tot 100’en euro’s. Zeker de moeite om mee te doen dus!
 
Zo won Nico De Wee uit Roodaal bij Elektro Van Den Eede & Renders een prijs t.w.v. 250 euro, waaronder een ballonvart en een Lucky Bon van 50 euro. Verder zijn er nog 3 winnaars in Aalst, 5 in Affligem, 10 in Geraardsbergen, 2 in Lennik, 2 in Ninove, 5 in Roosdaal en 1 in Wetteren.
 
Hoe neem je deel? Dat is heel eenvoudig. Bij jouw favoriete handelaars ontvang je een deelnemersformuliertje met een login code. Deze code gebruik je je aan te melden op de mini-website van de handelaar en dan geef je 4 cijfers tussen 0 en 95. De winnende cijfers worden bepaald door 2 voetbalmatchen in januari, en blijven tot dan dus onbeslist. De volledige lijst met winnaars vind je op www.handelsgids.be/eindejaarsactie/winnaars.
 
 
Ook voor de handelaars een leuk extraatje
 
Elke Handelsgids-handelaar mag gratis meedoen met de Eindejaarsactie. Vooraf worden deelnemingsformuliertjes en promomateriaal geleverd en nadien de prijzen. En dit alles zonder meerkost voor de handelaar! En geef toe, het is toch leuk om je klanten af en toe in de watten te kunnen leggen.
 

Handelsgids.be : al 15 jaar één van de grootste portaalsites
 
Handelsgids groeide uit van een multimediahuis/reclamebureau naar een online portaalsite voor lokale ondernemingen. De firma bestaat 30 jaar en volgend jaar viert Handelsgids.be zijn 15e verjaardag. Op Handelsgids.be vind je op dit moment 262 765 handelaars, gegroepeerd per gemeente. Dagelijks maken 40 000 mensen gebruik van Handelsgids.be.
 
Voor lokale handelaars en KMO’s is het erg interessant om een eigen mini-website op Handelsgids.be te hebben, en wel hierom: Handelsgids.be scoort enorm goed bij Google. Gemiddeld staat bij zoekacties de Handelsgidspagina op de derde plaats. Maandelijks wordt Handelsgids.be meer dan 10 miljoen keer getoond in Google. De handelaars kunnen hun eigen statistieken bekijken en dus marketingtechnieken opvolgen en eventueel bijsturen. Er worden bovendien tweewekelijks 260 000 nieuwsbrieven gestuurd, waarop de handelaars gratis kunnen adverteren. Ook is er de mogelijkheid om eigen nieuwsbrieven te verzenden. Daarbovenop beschikt elke handelaar over een eigen virtuele winkel waar hij zijn beste producten en speciale aanbiedingen kan tentoonstellen. Deze promoties worden vanzelf meegestuurd met elke nieuwsbrief. Elke gemeente heeft dan weer een virtuele winkel waar je kan zoeken op budget, categorie of trefwoord. 

Foto's

Downloads