Uitreiking regio Overpelt

Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

2016-02-17 18:30

Persbericht

De verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar : de winnaars zijn bekend!

 

Tijdens de  spetterende eindejaarsactie van Handelsgids zijn er meer dan 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn een bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. 

De scores zijn nu bekend  en de vraag is: wie zijn de vriendelijkste handelaars van Limburg?  Het antwoord op die vraag viel gisterenavond tijdens de Awarduitreiking  van de “Vriendelijkste Handelaar 2015” in Overpelt

Hoe werd deze vriendelijkheid gemeten? Heel eenvoudig:  alle deelnemers van de Eindejaarsactie op www.handelsgids.be kregen de mogelijkheid om punten te geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig gaan winkelen. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf, en niet van enkele buitenstaanders zoals mystery shoppers of een jury die één keer passeert op een goed of slecht moment. De klanten zelf weten het natuurlijk het best!

Om de Vriendelijkste Handelaar te kunnen worden moest hij of zij minstens van 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze mochten ook commentaar bijvoegen en er  waren een deel leerrijke maar ook zeer grappige suggesties bij.

Vriendelijkheid is troef, dat zet Handelsgids.be dan ook graag in de kijker.” Buiten service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat vriendelijkheid op de eerste plaats!” klinkt het binnen de organisatie van Handelsgids. Zaakvoerder Luc Verheyden: “het is het belangrijkste stokpaardje voor een KMO  en het kost niets”. Verkozen worden betekent veel voor de gewone man en trekt nieuwe klanten aan. Want wie wordt nu niet graag vriendelijk behandelt.

De vriendelijkste handelaars van 2015  ontvingen een Award dat hij of zij in hun zaak kunnen tentoonstellen. Verder kregen de winnaars  500 euro aan extra  reclamebudget  op www.handelsgids.be, de tweede plaats kreeg 300 euro en de derde plaats nog een mooie 200 euro.

Maar wie zijn nu de winnaars?

De vriendelijkste handelaar van  Bocholt én Lommel is Stico geworden. Uit Bree kreeg  Madrico NV de award. In Dilsen-Stokkem mag Slagerij-Traiteur Stefan & Vera zich de vriendelijkste handelaar noemen. Hechtel-Eksel mag zich gelukkig prijzen met  ’t Vitamientje als winnaar. In Leopoldsburg werd deze eer weggelegd voor Ijssalon Vleugels. In  Meeuwen-Gruitrode ging Het Roombolleke  aan de haal met de prijs voor de vriendelijkheid. Voor de vriendelijkste handelaar van Neerpelt moet je bij  Slagerij Grieten zijn. In Opglabbeek is de eer voor de vriendelijkste handelaar weggelegd voor Lingerie Caresse en last  but not least: in  Overpeltzijn ze trots op  ’t Pittig Baguetje als “Vriendelijkste Handelaar 2015”

 

De handelaars die meededen  met de Eindejaarsactie gaven hun klanten de kans om een mooie prijs te winnen. Er was een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder  500 winnaars! In de prijzenpot zaten onder andere een reis naar Zuid-Afrika, een reis naar Cyprus, ballonvaarten, Viptickets, etentjes, Citytrips, weekendjes,  iPhones, Ipads en tal van cadeaubonnen!  De eerste prijs van de Eindejaarsactie  van Handelsgids ging naar Koen D’Haenen uit Veurne. Hij koos voor iPads en iPhones ipv de reis naar Zuid-Afrika en voor € 3.000 aan Lucky cadeaubonnen. De tweede prijs werd in ontvangst genomen door Kristof Vandepoel uit Halen en hij gaat met zijn partner op reis naar Cyprus en heeft daar bovenop nog verschillende cadeaubonnen zoals een ballonvlucht, een gastronomische diner, wellnessarragement, enz.…telkens voor 2 personen.  De derde prijs ging naar Willy Putseijs uit Diest en hij wint ook tal van cadeaubonnen.

Wat ook zeer interessant was, was de sneak peak van de nieuwe Handelsgids.be. Het nieuwe marketingplatform wordt gelanceerd tegen de zomer van  2016, maar aanwezigen kregen toch al een preview te zien van de website en konden ze kennis maken  met de nieuwe mogelijkheden die dit platform voor de toekomst biedt. Zij waren allen laaiend enthousiast. Met zijn nieuwe, moderne interface, webshop- en reservatiesysteem staat de Handelaar met deze marketingtool nog dichter bij zijn klant en kan deze rekenen op  nog meer online zicht- en vindbaarheid.

De prijsuitreiking werd afgesloten met een fotomoment waarbij de Vriendelijkste Handelaars nog eens extra in de kijker gezet werden, want dat is toch wat iedere hardwerkende KMO verdiend, niet?

Uiteraard was er een uitgebreide receptie met heerlijke hapjes die zich tegelijkertijd ook uitleende tot een ideale netwerkgelegenheid. Alleen maar blije gezichten dus tijdens deze mooie avond.

Handelsgids NV
Jan Gorislaan, 110
3290 Diest
Tel: 013/32 10 10
Fax: 013/32 32 31
Ond. 0439 394 162

www.handelsgids.be
www.handelsgids.be/vh
www.handelsgids.be/LuckyBox

 

U vindt alle foto’s van deze avond terug op de website via onderstaande link:

www.handelsgids.be/persverslagen/2016/