Electro in België

Een woning heeft dezer dagen niet langer genoeg aan vier muren en een dak om een huis genoemd te worden. Onze maatschappij is geëvolueerd naar een wereld waar gebruiksgemak en vlotte toegankelijkheid prioriteit heeft, en daar hoort nu eenmaal een resem aan elektro bij, zowel groot elektro als klein elektro, losstaand of inbouwtoestellen.

Je eten uit de koelkast opwarmen in een microgolf, om vijf minuten later te kunnen genieten van een warme maaltijd.
Een ovenschotel klaarmaken op je fornuis om ze vervolgens nog een uurtje in de oven te plaatsen.
Eten uit je diepvriezer halen zodat het diezelfde avond nog klaargemaakt kan worden volgens een recept op je tablet.
Op je laptop een handelaar opzoeken en de link met de routebeschrijving in enkele seconden naar je smartphone doorsturen, terwijl je van je favoriete nummers geniet op je hi-fi-keten of de muziek door je hoofdtelefoon weerklinkt.
Een propere set kleren van de wasmachine naar de droogkast verplaatsen en een lading uit de droogkast beginnen te strijken met je strijkijzer.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van alledaagse handelingen die wij met z’n allen onbewust uitvoeren en als vanzelfsprekend beschouwen. Natuurlijk heb je voor deze zaken de juiste apparaten of toestellen nodig. Via Handelsgids zoek je op een gemakkelijke en efficiënte manier naar de handelaars of verdelers van al deze hulpmiddelen.


Keukenapparaten en huishoudtoestellen

Een goed uitgeruste keuken is onontbeerlijk om efficiënt een maaltijd op tafel te toveren. Voor allerlei zaken heb je huishoudtoestellen, hulpmiddelen en keukenapparaten nodig die je een pak tijd besparen of je simpelweg het leven makkelijker maken. Zo heb je klein elektro en groot elektro.

Groot elektro omvat toestellen als ovens, microgolfovens, diepvriezers, koelkasten, fornuizen, dampkappen, kookplaten, … Deze dingen zijn moeilijk verplaatsbaar en kunnen doorgaans niet meegenomen worden als je ergens op bezoek gaat.

Klein elektro zijn apparaten die je in staat stellen om efficiënter te werk te gaan in huis. Denk maar aan een programmeerbaar koffiezetapparaat voor je dagelijkse dosis cafeïne, een broodrooster om vers geroosterd brood te bereiden, een keukenweegschaal om je ingrediënten af te wegen, een waterkoker om water te koken voor een thee, een friteuse voor echte Vlaamse frietjes te maken, …

Heb je een bepaald toestel nog niet in je bezit, of is je huidige apparaat aan vervanging toe? Kijk snel eens via Handelsgids en ontdek waar je in jouw buurt terecht kunt voor je aankoop!

 

Entertainment en ontspanning

Wanneer we ’s avonds thuiskomen van het werk, ontpopt zich in onze eigen woonkamer of slaapkamer een wereld van entertainment en ontspanning. We surfen graag vanuit onze zetel op onze smartphones en tablets, terwijl de televisie op de achtergrond speelt en de stereo een nummertje van onze favoriete groep afspeelt. Met de laptop zoeken we allerlei zaken op en printen sommige dingen uit, zoals de foto’s die we afgelopen vakantie met onze camera namen. En als er nog wat tijd over is, spelen we een game op onze game console, alleen of in gezelschap.

We hebben allen nood aan degelijke apparaten om onze levenskwaliteit te verbeteren of onderhouden.

De handelaars die deze apparaten en toestellen verkopen vind je het snelst en makkelijkst via het Handelsgids-zoekplatform. Neem gauw een kijkje en ontdek de verschillende opties in jouw buurt, mét openingsuren!