Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Alles voor uw (zwem)vijver

Alles voor uw (zwem)vijver

Natuurlijk, 'levend' water heeft al altijd een grote aantrekkingskracht gehad op de mens. Helder water in meren, zeeën en rivieren staat voor vruchtbaarheid, rijkdom en levensrust. De kleine versies hiervan vind men in vijvers en zwemvijvers.

In de meeste (zwem)vijvers gaan we trachten om in een kunstmatige omgeving, natuurlijk en helder water te krijgen en te behouden. Dit is een geweldige, maar vaak moeilijke opdracht. Voor de (zwem)vijver zijn wij daarom sterk overtuigd van de inzet van levende bacteriën, en volgen dan ook het gamma van MICROBE LIFT, topkwaliteit uit Amerika. Bij ons vind u alvast een aantal producten, om zo goed mogelijk te slagen in deze opzet. Twijfelt u aan het gebruik van één van deze producten, neem dan gerust contact op, of kom langs voor gratis advies.

Aanbieder