Openingsuren

Maandag 02/08 08:00 - 18:00
Dinsdag 03/08 08:00 - 18:00
Woensdag 04/08 08:00 - 18:00
Donderdag 05/08 08:00 - 18:00
Vrijdag 30/07 08:00 - 18:00
Zaterdag 31/07 10:00 - 16:00
Zondag 01/08 Gesloten

Info

Water-Technics

Op zoek naar een zwembad of natuurbad om in af te koelen tijdens deze warme zomers? Neem dan zeker eens een kijkje in het gamma van Water-Technics!
 

Zwembaden

Een zwembad aangepast aan uw dromen en budget? Daar kan Water-Technics u bij helpen! Dankzij jarenlange ervaring kan Water-Technics uw aanleg verzorgen. Volledig naar uw wens en aan de beste prijs en kwaliteit.

Wilt u graag het hele jaar door zwemmen? Dan is het belangrijk om uw zwembad te verwarmen. Ook deze werken voert Water-Technics met precisie uit! U kan kiezen voor een warmtepomp, solarlamellen, warmtewisselaar, gasverwarming of zonneverwarming.

Ook is het belangrijk om het zwembad af te schermen zodat er geen vuil in terechtkomt en de kans op algenvorming wordt tegengegaan. Water-Technics installeert heeft hiervoor verschillende oplossingen: een rolluik, afdekzeil, automatisch stavendekzeil, stavendekzeil en zomer- of winterzeil.
 

Natuurbad

Zwemt u liever in een natuurlijk bad dan een zwembad? Ook deze worden met passie aangelegd door Water-Technics. Zwemvijvers zijn niet enkel heerlijk om in te zwemmen, maar ook prachtig om naar te kijken! De zwemvijver wordt op maat gemaakt, volledig naar uw wens.
 

Renovaties

Is uw zwembad toe aan vernieuwing? Water-Technics kan uw zwembad een volledige opknapbeurt geven! Een polyester zwembad met osmose wordt vaak als verloren aangezien, maar de meeste zwembaden kunnen terug worden opgeknapt door een grondige renovatie! Een betonnen zwembad of gemetst zwembad kan voorzien worden van nieuwe bekleding.

Wilt u al jaren een inlooptrap of automatisch rolluik laten installeren, maar is het er nooit van gekomen? Dan is de renovatie het juiste moment om deze te laten inbouwen.

Overtuigd van de expertise van Water-Technics? Aarzel dan niet om hen te contacteren via info@water-technics.be of via het nummer 015/31 49 89.
 
TECHNIEKERS GEZOCHT!
Deel jij onze passie voor water en techniek rond zwembaden en vijvers? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren technieker met kennis van water&techniek, waterbehandeling en alle pret er rond. Stuur je motivatie & CV naar info@water-technics.be

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief