Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Alles voor uw zwembad

Alles voor uw zwembad

Een zwembad is onmogelijk perfect in orde te houden, zonder enige toevoeging van chemische producten. Bij ons vind u een selectie van producten, waarvan wij zeker zijn dat u elke parameter kunt optimaliseren, opdat uw zwembad steeds helder en gezond zou zijn.

Wij volgen voornamelijk het gamma van BAYROL, één van de meest gerenommeerde merken in de zwembadwereld, waar wij 100% achter staan!
Twijfelt u aan het gebruik van één van onze producten, neem dan gerust contact op, of kom langs voor gratis advies. Wij ondersteunen ook ter plaatse, met eigen personeel voor techniek, waterbehandeling en installaties.

Aanbieder