Zoek product / dienst
Shoppen in België

LANCERING: Elke handelaar kan hier zijn producten, diensten, koopjes en promo's tentoonstellen. NU speciale actie voor iedere KMO ! Mail ons marketing@handelsgids.be of bel: 013/32 10 10
Steun de lokale handelaars van België door ook te shoppen in België. Je lokale handelaars hebben op deze pagina al hun producten uitgestald. Het aanbod dat je hier vindt is slechts een fractie van wat de handelaars in België te bieden hebben. Neem contact op met je favoriete handelaar en plaats je bestelling of reservatie!

Skivakantie in eigen bubbel

Skivakantie in eigen bubbel

In het kort
Skigebied Paradiski heeft meer dan 400 km aan pistes en uitdagingen voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Aan sneeuwzeker geen gebrek dankzij de hoge ligging en de 2 gletsjers. In La Plagne vind je meer blauwe pistes en snowparks terwijl Les Arcs wat meer uitdagingen biedt. Ook de apres ski ontbreekt hier niet. La Plagne en Les Arcs zijn met elkaar verbonden door de Vanoise Express, een reusachtige gondellift dwars over een vallei op 350 m hoog. De lift heeft 2 verdiepingen en overspant een lengte van maar liefst 1,8 km.
Prijzen vanaf: € 675,75 referentieperiode van 02 tot 09/01/21

Aanbieder