Poetserke ('t)

Openingsuren

Maandag 05/06 08:00 - 17:00
Dinsdag 06/06 08:00 - 17:00
Woensdag 07/06 08:00 - 17:00
Donderdag 08/06 08:00 - 17:00
Vrijdag 02/06 08:00 - 17:00
Zaterdag 03/06 Gesloten
Zondag 04/06 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonmaakbedrijf ’t Poetserke in regio Tongeren biedt 40 jaar expertise in schoonmaak voor bedrijven en industrie.

Schoonmaakbedrijf 't Poetserke biedt hun diensten aan voor het schoon houden van je kantoren, scholen en zelfs ook privéwoningen. Zij verlossen je graag van alle poetswerk in je bedrijf, winkel of zorginstelling. Dat maakt het jou lekker makkelijk. Je weet ook precies waar je aan toe bent. Zowel voor onze schoonmakers als voor je medewerkers. 

 

Uw schoonmaak van a tot z, dankzij ’t Poetserke in Tongeren

Al 40 jaar lang specialiseert ’t Poetserke zich in een vlekkeloze service in schoonmaak voor kantoren en industriële ondernemingen. De betrouwbare medewerkers leveren superieure poetsresultaten af voor úw bedrijf. Het team blinkt uit in een stipte, grondige schoonmaakservice. De schoonmakers zijn dagelijks actief in talloze bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, winkels, banken en privéwoningen.
 

Glazenwasser

’t Poetserke voorziet u in geen tijd van schone ramen. De glazenwassers gaan aan de slag met duurzame, professionele poetsproducten en een flinke dosis vakmanschap. Uw ramen worden tot in de kleinste details gepoetst, ongeacht de locatie of hoogte. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen een beroep doen op ’t Poetserke voor een nauwkeurige, professionele aanpak in glazenwasserij in de regio rond Tongeren.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Poetserke ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond