Openingsuren

Maandag 27/05 08:30 - 17:00
Dinsdag 28/05 08:30 - 17:00
Woensdag 29/05 08:30 - 17:00
Donderdag 30/05 08:30 - 17:00
Vrijdag 31/05 08:30 - 15:00
Zaterdag 01/06 GeslotenGesloten
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Savat Security bvba is gelegen in de Spinnerij te Lievegem en is uw specialist op het gebied van beveiliging. Zij zijn bedreven in het plaatsen van elektrische installaties, camerabewaking en automatisatie. De vakmannen in dit bedrijf staan u graag bij om uw woning, appartement, studio of bedrijfspand volledig in te richten met alarminstallaties, branddetectie, bewakingscamera’s, rookmelders of videofoons.
 

Familiebedrijf

Meer dan 25 jaar geleden vond Savat Security bvba zijn oorsprong. Wat begon als een klein bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf dat de veiligheid van haar klanten hoog in het vaandel draagt.

Zowel voor particulieren als bedrijven reiken zij graag professionele oplossingen aan om de veiligheid in en rond uw pand te verhogen. Zo hoeft u zich weer wat minder zorgen te maken en kunnen eventuele problemen snel opgespoord en opgelost worden.


 

Kwaliteit op maat

Iedere dag gaat Savat Security op zoek naar de oplossingen die het nauwst aansluiten bij de wensen of vereisten van hun klanten. Door een uitstekende service, duidelijke communicatie en jarenlange ervaring weten zij als geen ander welke preventieve maatregelen er best genomen kunnen worden met het oog op beveiliging en branddetectie.

Alles wordt steeds op maat en naar wens van de klant geïnstalleerd!
 

Betrouwbare technologie

Technologie die niet naar behoren werkt, daar doet Savat Security niet aan mee. Wanneer deze vakmannen bij u of uw bedrijf langskomen om een klus uit te voeren, kunt u zichzelf ervan verzekeren dat alles na de plaatsing correct en naar behoren werkt.

Ieder systeem wordt uitvoerig getest en gekeurd alvorens de klus afgerond wordt. Uitleg over de werking en het gebruik van uw nieuw beveiligingssysteem krijgt u er uiteraard met een glimlach en gratis bij!


Neem vrijblijvend contact op om info te vragen!

Erkenningen Incert B-1539 
Vergund bedrijf voor alarminstallaties en camerabewaking onder KBO 0443.904.068

Ligging en routebeschrijving