Traiteur Falco

Openingsuren

Maandag 25/01 Na afspraak
Dinsdag 26/01 Na afspraak
Woensdag 27/01 Na afspraak
Donderdag 28/01 Na afspraak
Vrijdag 29/01 Na afspraak
Zaterdag 23/01 Gesloten
Zondag 24/01 Gesloten

Info

Traiteur Falco is fier om dit jaar bij de Vriendelijkste Handelaars van Wetteren te mogen zijn.
Bedankt om jullie eerlijke stem uit te brengen.

 

Ervaring in eten en catering

Traiteur Falco is in 2004 gestart met het voorzien van de catering van feesten, buffetten, koken aan huis ... en wegens een groot succes dankzij haar uitstekende service al snel uitgegroeid tot een bloeiende traiteurzaak. In 2007 volgde dan ook een uitbreiding van de bloeiende zaak: toen zijn ze gestart met het leveren van dagschotels aan huis en kantoor. Dit wilt zeggen dat zowel particulieren als bedrijven voor de heerlijkste maaltijden steeds terecht kunnen bij Trateur Falco. De kwaliteitsvolle service van de traiteurszaak werd dit jaar dan ook beloond door Handelsgids met een uitnodiging voor de huldiging van de Vriendelijkste Handelaar van 2017. 

 

Van BBQ tot recepties

Alle gerechten worden bereid met verse en kwalitatieve seizoengebonden producten. De aangeboden diensten door Traiteur Falco zijn het verzorgen van recepties, barbecues, wokgerechten, feestmenu’s .... Al deze ideeën kunnen vaak van pas komen: ter gelegenheid van een verjaardag, een leuke party, een vergadering, een communie, een speciale gelegenheid bij vrienden, familiebezoek of gewoon om uw partner of gezin eens aangenaam te verrassen, en er zelf ook nog van te genieten. 

Traiteur Falco staat steeds open voor suggesties en andere ideeën, en is steeds bereid om samen met u dit alles te organiseren bij u thuis of op locatie.

 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Nieuws & Promoties

Januari is de nieuwjaarsmaand

Januari is nog steeds een nieuwjaarsmaand. Hierbij stellen wij nog een late Nieuwjaarsmenu voor met een winters karakter. Bestel tijdig via mail of telefonisch voor afhaal of levering.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Beste wensen en vooral en gezond... 8,5 Review door: Maarten en Christien
beste wensen voor 2021... 10 Review door: Maurice
Palingfestival Heel lekker gege... 10 Review door: Jurgen
Lekker eten en zeer vriendelijke... 10 Review door: Hilde
(H)eerlijke keuken met een uitst... 9,5 Review door: Danny