Traiteur Falco

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Info

Traiteur Falco is fier om dit jaar bij de Vriendelijkste Handelaars van Wetteren te mogen zijn.
Bedankt om jullie eerlijke stem uit te brengen.

 

Ervaring in eten en catering

Traiteur Falco is in 2004 gestart met het voorzien van de catering van feesten, buffetten, koken aan huis ... en wegens een groot succes dankzij haar uitstekende service al snel uitgegroeid tot een bloeiende traiteurzaak. In 2007 volgde dan ook een uitbreiding van de bloeiende zaak: toen zijn ze gestart met het leveren van dagschotels aan huis en kantoor. Dit wilt zeggen dat zowel particulieren als bedrijven voor de heerlijkste maaltijden steeds terecht kunnen bij Trateur Falco. De kwaliteitsvolle service van de traiteurszaak werd dit jaar dan ook beloond door Handelsgids met een uitnodiging voor de huldiging van de Vriendelijkste Handelaar van 2017. 

 

Van BBQ tot recepties

Alle gerechten worden bereid met verse en kwalitatieve seizoengebonden producten. De aangeboden diensten door Traiteur Falco zijn het verzorgen van recepties, barbecues, wokgerechten, feestmenu’s .... Al deze ideeën kunnen vaak van pas komen: ter gelegenheid van een verjaardag, een leuke party, een vergadering, een communie, een speciale gelegenheid bij vrienden, familiebezoek of gewoon om uw partner of gezin eens aangenaam te verrassen, en er zelf ook nog van te genieten. 

Traiteur Falco staat steeds open voor suggesties en andere ideeën, en is steeds bereid om samen met u dit alles te organiseren bij u thuis of op locatie.

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Corona - goed om te weten

Wij wensen u in te lichten over de werkwijze tijdens de periode zolang de huidige maatregelen van kracht zijn.

Ondanks alle maatregelen mag traiteur Falco zonder verder tegenbericht blijven leveren aan huis: dagschotels, buffetten, soepen, broodjes, … dit volgens de normale openingsuren, zowel tijdens de week als in het weekend. Meer info zie bijlage

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Traiteur Falco had voor onze gro... 10 Review door: Astrid
elke keer is deze verzorgt. vee... 9,5 Review door: Siegrid
schitterend ,doe zo verder... 10 Review door: Harry
Maarten is een van de betere tra... 9,7 Review door: Maurice
Maarten is altijd heel vriendeli... 9,5 Review door: Maurice