Traiteur Falco

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Gesloten
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Traiteur Falco is fier om dit jaar bij de Vriendelijkste Handelaars van Wetteren te mogen zijn.
Bedankt om jullie eerlijke stem uit te brengen.

 

Ervaring in eten en catering

Traiteur Falco is in 2004 gestart met het voorzien van de catering van feesten, buffetten, koken aan huis ... en wegens een groot succes dankzij haar uitstekende service al snel uitgegroeid tot een bloeiende traiteurzaak. In 2007 volgde dan ook een uitbreiding van de bloeiende zaak: toen zijn ze gestart met het leveren van dagschotels aan huis en kantoor. Dit wilt zeggen dat zowel particulieren als bedrijven voor de heerlijkste maaltijden steeds terecht kunnen bij Trateur Falco. De kwaliteitsvolle service van de traiteurszaak werd dit jaar dan ook beloond door Handelsgids met een uitnodiging voor de huldiging van de Vriendelijkste Handelaar van 2017. 

 

Van BBQ tot recepties

Alle gerechten worden bereid met verse en kwalitatieve seizoengebonden producten. De aangeboden diensten door Traiteur Falco zijn het verzorgen van recepties, barbecues, wokgerechten, feestmenu’s .... Al deze ideeën kunnen vaak van pas komen: ter gelegenheid van een verjaardag, een leuke party, een vergadering, een communie, een speciale gelegenheid bij vrienden, familiebezoek of gewoon om uw partner of gezin eens aangenaam te verrassen, en er zelf ook nog van te genieten. 

Traiteur Falco staat steeds open voor suggesties en andere ideeën, en is steeds bereid om samen met u dit alles te organiseren bij u thuis of op locatie.

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Time Out

Beste klanten, wegens herstellingswerken zijn wij genoodzaakt om enkele dagen te sluiten vanaf donderdag 24 juni tot zondag 27 juni. Vanaf maandag 28 juni zijn wij er weer. Alvast bedankt voor het begrip!

Open bijlage

Heerlijke koude schotels

Niets is zo gezellig dan samen bij mooi weer te genieten van een drankje met heerlijke koude gerechten. Daarom serveren wij in het weekend van 3 en 4 juli een gevarieerde koude vis- en vleesschotel. In de bijlage kan je alle details terug vinden.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Het eten is altijd tip top in or... 9,9 Review door: Annick
Top... 10 Review door: Bart
Steeds heel lekker, afwisselend... 10 Review door: Daisy
Lekker eten, verzorgd, uitsteken... 10 Review door: Isabella
Beste wensen en vooral en gezond... 8,5 Review door: Maarten en Christien
beste wensen voor 2021... 10 Review door: Maurice