Ontdek de reviews van klanten van Traiteur Falco in Wetteren.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Mijn beste wensen voor 2022 De palingmenu die we bestelde voor nieuwjaaravond was overheerlijk en zeer lekker .Iedereen was heel tevreden over de porties, soep en het dessert Bedankt en tot de volgende Yvan

Review door Yvan op 2022-01-05
Scoremotivatie
Falco is voor ons de beste traiteur in omstreken .ze koken steeds lekker, vers en afwisselend. het is dan ook verzorgd met een uitstekende service. wij zijn alvast zeer tevreden doe zo verder TOP TEAM .

Review door Elsje op 2022-01-04
Scoremotivatie
Traiteur Falco, lekker eten en zeer vriendelijke bediening.

Review door Stefan op 2021-12-25
Scoremotivatie
Beste wensen en bedankt voor het lekker eten !!!

Review door Kathleen op 2021-12-24
Scoremotivatie
Een heel fijn eindejaar toegewenst!!

Review door Davy op 2021-12-14
Scoremotivatie
Het eten is altijd tip top in orde. Wij zijn heel tevreden.

Review door Annick op 2021-04-02
10 Top...
Scoremotivatie
Top

Review door Bart op 2021-03-27
Scoremotivatie
Steeds heel lekker, afwisselend en verzorgd met daarbovenop een super service! Wij zijn tevreden klanten van Maarten en Kristin van Falco. Doe zo verder!

Review door Daisy op 2021-03-22
Scoremotivatie
Lekker eten, verzorgd, uitstekende service

Review door Isabella op 2021-02-24
Scoremotivatie
Beste wensen en vooral en gezond 2021!

Review door Maarten en Christien op 2021-01-07
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.