Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Traiteur Falco is de Vriendelijkste Handelaar van Wetteren

Maarten en Christien van Traiteur Falco zijn fiere zaakvoerders. Zij zijn door hun klanten verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Wetteren. Met een waanzinnige score van 9,81/10. En dat is nog niet alles, zij hebben ook nog de award gewonnen voor Vriendelijkste Traiteur van Vlaanderen. Zij werken elke dag heel hard en stellen de wensen en de noden van hun klanten steeds op de eerste plaats. Dikke proficiat en welverdiend. Helaas was de vreugde van korte duur want zoals je kunt zien is de kat met hun eer gaan lopen ;-) 

De klanten van Traiteur Falco zijn zelf ook in de prijzen gevallen. Zij hebben duchtig meegedaan met de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids, waarbij er 10 winnaars uit de bus zijn gekomen. Zij winnen één voor één diverse kortings- en cadeaubonnen van de volgende handelaars:

Traiteur Falco geeft €25 korting vanaf €150, Woondecoratie – Geschenken B. WInckels geeft 10% korting, Schoenen Van Migerode geeft €10 korting bij aankoop vanaf €50, Parfumerie De Piramide schenkt €25 cadeau bij aankopen vanaf €125, Naaicentrum Baele geeft 10%, Le Gout Soirée Wijnbar Paella Restaurant geeft een cadeaubon van €30, bij Kapsalon Gibsy krijg je 10%, Bandencentrale Drapier balanceert gratis je wagen bij aankoop van nieuwe banden, 2 wielen en is geldig op zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden, Bakkerij De Winter schenkt €10 en Anne-Marie Vermeulen geeft 15% korting. Broodjeszaak Huis Desmet Sabien geeft €5 korting bij aankoop van min. €50 en uit Laarne geeft Apotheek Marroyen 30% korting op hun cadeauverpakkingen van Nuxe  (zolang de voorraad strekt).

Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen.