Wivaluc bv

Openingsuren

Maandag 27/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 28/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 29/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 30/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 31/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 01/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 26/03 GeslotenGesloten

Info

Wivaluc te Wielsbeke is uw leverancier van brandhout, drooghout en aanmaakhout voor kachels. Om uw huis te verwarmen met brandhout uit eik of beuk bent u hier aan het juiste adres.
 

Droog brandhout voor kachel of haardvuur

Wivaluc bezorgt u hardhout afkomstig ban beuk of eik voor een gezellig vuur met mooie vlammen. Bovendien zorgt het droog hout van Wivaluc ervoor dat uw kachel of open haard lang blijft branden. Zo kan u zich gezellig in de zetel nestelen, kijkend naar het mooie vuur, zonder dat u steeds moet rechtstaan om een nieuwe houtblok in de kachel te gooien. Hout dat afkomstig is van beuk en eik zorgt er bovendien voor dat er tijdens het stoken nog maar zelden houtdeeltjes knetteren en wegspatten. Niet enkel gezelligheid, maar ook veiligheid zijn gegarandeerd dankzij het brandhout van Wivaluc.
 

Leverancier brandhout

Wivaluc uit Wielsebeke is uw leverancier van brandhout dat garant staat voor mooie vlammen en een lange brandduur. Bij Wivaluc hebt u de keuze uit aanmaakhout of houtblokken in beukenhout of eikenhout.

U kunt zelf uw brandhout ophalen bij de houtspecialist in Wielsebeke, of u kan uw hout aan huis laten leveren.

Wivaluc zorgt voor een snelle service en hout van een goede kwaliteit. Zo kan u zorgeloos de winter doorbrengen, gezellig voor de open haard.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Wivaluc bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond