• Koopjes

Handelsgids Zele

Gelegen tussen Schelde en Durme is Zele met zijn 3.305 ha één van de mooiste plekjes in het land van Dendermonde en aan de rand van het Waasland. In de kern van Zele bevinden zich nog een aantal historisch gegroeide bedrijven en nog een belangrijk aantal kleinschalige firma’s. 
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zele? 
U vindt het allemaal op zele.handelsgids.be
Cadeaubon Zele
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Poppe Fashion
NIEUWE AFPRIJZINGEN nog tot 18/07 !! Verlof vanaf 20/07 tot en met 30/07. De winkel is terug open op zaterdag 01/08.
1 trouwring aan halve prijs
Bij aankoop van een paar trouwringen, 1 ring aan halve prijs bij JUWELIER ALLEMEERSCH-BRUGGEMAN de goedkoopste ring van de twee wordt aan halve prijs verkocht
Gotha verbouwt tot -50% korting !
Gotha Juwelen krijgt een nieuwe frisse look ! Alles moet weg tijdens de maanden Juli en Augustus op al onze juwelen en horloges in voorraad korting van 10 tot 50 % !
Poppe Fashion
Italiaanse koffiebonen
Grote kortingen op Italiaanse koffiebonen van o.a. Lavazza, Illy, segafredo, Kimbo,... en vele andere. Ruime keuze espressobonen van topmerken. Gratis verzending en leuke verrassing.
Rewacosmetics
Eclusief geschenkartikelen & gift sets , parum's ;
Rewacosmetics
Alles voor de kapper van haardroger tot kam en borstels en producten oxyd mask;shampoo conditioner enz;<< NIEUW>> Hoogstaand kwaliteitsproduct,bevat Echte Ezelinnemelk 500ml Voor douche & bad en /of handzeep super goed voor de huid !!!!!
Taverne Vivaldi
Budgetvriendelijke scooters RAZZO
Dealer van RAZZO KEEWAY SKYTEAM YAMAHA VANAF 1000 EUR NIEUWE SCOOTER
De Voederhoeve
Jaarlijks verlof van 20 Juli tot en met 3 Augustus. Wij zijn terug open op dinsdag 4 augustus.
Solden -50% Alegra
Op de volledige zomercollectie geven wij 50 % korting.