• Koopjes

Handelsgids Zele

Gelegen tussen Schelde en Durme is Zele met zijn 3.305 ha één van de mooiste plekjes in het land van Dendermonde en aan de rand van het Waasland. In de kern van Zele bevinden zich nog een aantal historisch gegroeide bedrijven en nog een belangrijk aantal kleinschalige firma’s. 
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zele? 
U vindt het allemaal op zele.handelsgids.be
Cadeaubon Zele
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Pelma tapijten en decoratie
Op zoek naar een nieuw tapijt ? Bezoek onze 4000 m² toonzaal en ontdek de ruimste keuze tapijten in alle prijsklassen en soorten van klassiek tot modern , nieuwe collecties hoogpool zelfs op maat gemaakt , kom vrijblijvend inspiratie opdoen ,ook op Zondag
Pelma's BERENHUISJE
Tot eind Augustus kan u nog mooie zomerkoopjes doen in onze decoratie afdeling wegens seizoensopruiming , ook nieuwe collectie horloges en armbandjes zijn nu binnen , kom gerust een kijkje nemen ,vrije ingang en steeds open op Zondag , tot dan
Bestel uw koffiebonen online
Ruime keuze aan koffiebonen van diverse bekende merken zoals Lavazza, Illy, Kimbo, segafredo, douwe egberts en vele andere. Niet enkel koffiebonen maar ook gemalen koffie en koffietoebehoren te verkrijgen. Gratis verrassing vanaf 4 kg koffie.
Bakkerij Foubert
De Strycker Reizen bvba
Beste Bezoeker, Wat dacht u van een romantisch verblijf aan het Ortameer in het najaar? Voor de wintervakantie kunt u opnieuw kiezen uit een zonnige vakantie in Sunshine State Florida of voor een actieve sneeuwvakantie. Wij bieden u met de Club Med Happy First formule 10% korting aan. Snel reserveren is de boodschap!!! Neem alvast deel aan onze wedstrijd en win een Club Med reischeque twv maar liefst 500?! Bezoek onze website www.reizendestrycker.be
- € 5,- voor snit all-in
Bon van - € 5,- voor snit all-in Druk bijlage af en knip de juiste bon uit
- € 5,- voor brushing
Bon van - € 5,- voor brushing Druk bijlage af en knip de juiste bon uit
- € 15,- voor snit all-in & kleuren
Bon van - € 15,- voor snit all-in & kleuren Druk bijlage af en knip de juiste bon uit.
Pop-up pakket
Inverko parfumerie: gelaatsverzorging + oogmasker + inverkohair coupe en brushing € 99.
Andesch Boetiek
Ontdek bij een heerlijk tasje koffie of thee de fluweelzachte , rijkelijk gekleurde herfst-en wintercollectie !
Argenta Berlare - Overmere
U wilt sparen op een veilige manier? Flexibel en zolang u wilt. Met geld dat beschikbaar blijft. Voor uzelf, uw partner of uw oogappels. Ook dat is beleggen in uw toekomst. Contacteer ons via 052/42.80.56 of zakenkantoorguelluybvba@argenta.be.
Bonsaimarkt te Dendermonde
Gratis bonsaimarkt voor particulieren, bonsailiefhebbers op het bonsaiateljee, Sint-Onolfsdijk 71 c te Dendermonde, Iedereen kan vrij kopen, verkopen, liefst tegen vriendelijke prijsjes. Vanaf 9 uur. Welkom!
Meubelmakerke
Stockverkoop aan fabrieksprijzen van alle teak meubelen +decoratie.totale opruiming zolang de vooraad strekt.op=op Wegens nieuwe collecties in september. Dus wees er snel bij.
Rewa.cosmetics
profesional Shampoo, conditioner & oiltherapy. Alles voor de kapper, Parfum Adelante 15ml 80ml 100ml- ook displays, Wellnessproducten, Alkmene, natuurprocten, face & body en bad. Dulgon hand & voetcreme. yardley producten Exclusif geschenkartikelen & gift sets !!!
Argenta Berlare - Overmere
Waar belegt u met een gerust gevoel? Volg ons deze zomer via Facebook.com/Argenta !