• Koopjes

Handelsgids Zele

Gelegen tussen Schelde en Durme is Zele met zijn 3.305 ha één van de mooiste plekjes in het land van Dendermonde en aan de rand van het Waasland. In de kern van Zele bevinden zich nog een aantal historisch gegroeide bedrijven en nog een belangrijk aantal kleinschalige firma’s. 
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zele? 
U vindt het allemaal op zele.handelsgids.be
Cadeaubon Zele
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
1 TROUWRING AAN HALVE PRIJS
Bij aankoop van een paar trouwringen, de goedkoopste ring aan halve prijs JUWELIER ALLEMEERSCH BRUGGEMAN MARKT 2 ZELE
OPENDEUR
UITZONDERLIJK OPEN ZONDAG 22 MAART TUSSEN 14 EN 18 U DONDERDAG EN VRIJDAGAVOND 26 EN 27 MAART TOONZAAL OPEN TOT 22 UUR
BATIBOUW 2015
ACTIE BATIBOUW : QUICK STEP LAMINAAT, PARKET, VINYL 10 M2 KOPEN + 1M2 GRATIS PROMOTIE KERAMISCHE TEGELS TOT - 60% KORTING UIT VOORRAAD LEVERBAAR ACTIE OP KERAMISCHE TEGELS 60/60/2 CM DIK BATIBOUWVOORWAARDEN VOOR ZELFPLAATSERS, LEVEREN IS MOGELIJK
Bakkerij Foubert
Bouwmaterialen De Gelder
Opendeurdagen op 18 en 19 april, Gentsesteenweg 287 in Dendermonde, doorlopend van 10u-18u. Extra opendeurkortingen! Voor iedere bezoeker een hapje en een drankje!
OPENDEUR EN KORTING BODYSTYLING !!
Kom uzelf overtuigen van de doeltreffende en gezonde methode om af te slanken! Wij nodigen u graag uit op één van onze opendeurdagen : zaterdag 7/3 en zondag 8/3!! Vanaf 13u tot 17u! SUPERKORTING van 100 Euro bij inschrijving op deze dagen!!
DKV Frederic De Schryver
Meer dan een hospitalisatieverzekering: ambulante kosten, tandzorg, zorgverzekering, inkomensverlies, hospitalisatie
Taverne Vivaldi
10% korting opendeurweek Alegra
opendeurdagen van 1 tot en met 8 maart, * 10 % korting * gratis stijladvies * modeshow Kijk vlug op www.alegra.be en boek je gratis uurtje stijladvies.
Opendeur 27-28-29 maart
Opendeurdagen! 27, 28 en 29 maart! Kom langs en geniet van speciale acties en kortingen!
Ontdek de collectie van Be Jewels
De kwaliteitsvolle BE JEWELS juwelen worden met grote zorgvuldigheid en liefde ontworpen. Ze zijn allen nikkelvrij en anti-allergisch en om te vermijden dat onze juwelen zouden verkleuren door dagelijks gebruik, worden ze voorzien van een laagje Rhodium.
OPENDEURDAGEN
Vanaf 23 februari tot en met 6 maart 2015 Ook op zaterdag en zondag 28 en 29 februari Steeds doorlopend geopend van 10 tot 17u30!
Het raam van de Toekomst
Profiteer tot eind maart van onze actievoorwaarden!! Hebt u interesse in onze producten en bent u op zoek naar een toekomstige investering met kwalitatief hoogstaande ramen, kom dan gerust langs in onze showroom tijdens onze opendeurdagen of tot 31/03.