• Koopjes

Handelsgids Zele

Gelegen tussen Schelde en Durme is Zele met zijn 3.305 ha één van de mooiste plekjes in het land van Dendermonde en aan de rand van het Waasland. In de kern van Zele bevinden zich nog een aantal historisch gegroeide bedrijven en nog een belangrijk aantal kleinschalige firma’s. 
Meer inlichtingen over een handelaar of een winkelier nodig? Of zoek je een hotel, restaurant, taverne, café, bakkerij, loodgieter of de openingsuren van een winkel in Zele? 
U vindt het allemaal op zele.handelsgids.be
Cadeaubon Zele
Schrijf in op nieuwsbrief
 
PROMOTIES, NIEUWS & OPENDEURDAGEN
Gotha verbouwt tot -50% korting !
Gotha Juwelen krijgt een nieuwe frisse look ! Alles moet weg tijdens de maanden Juli en Augustus op al onze juwelen en horloges in voorraad korting van 10 tot 50 % !
SOLDEN JUWELIER ALLEMEERSCH
SOLDEN BIJ JUWELIIER ALLEMEERSCH BRUGGEMAN -10% TOT -40% MICHAEL KORS, FESTINA, ARMANI, DIESEL, FOSSIL, DKNY, ALFEX, CANDINO OP ZILVER EN GOUDEN JUWELEN
jaarlijks verlof
Wij zijn met verlof van 21 juli tot en met 29 juli. Gelieve je bestelling voor het weekend van 1 en 2 augustus door te geven op woensdag 30 juli.
Jamilla Kids
VIP-formules Seizoen 15 - 16
Wenst u volgend voetbalseizoen mee te maken in een unieke sfeer en beleving? Schrijf u dan nu al in om VIP-formules af te nemen voor seizoen 15 - 16! Stuur vrijblijvend een mailtje om meer informatie te ontvangen.
Solden -50% Alegra
Op de volledige zomercollectie geven wij 50 % korting.
Huidieren versus hittegolf
De zomer is overduidelijk weer in het land. In bijlage enkele tips om je huisdier hiertegen te beschermen. Let verder ook op voor katten met klikramen: steek er een handdoek tussen of laat je klikraam niet ongecontroleerd openstaan.
Pelma Tapijten en Berenhuisje
VERDER PROMOTIE
VERDER PROMOTIE IN ONZE TOONZAAL
Rewa.cosmetics,promo
Alles voor de kapper. shampoo & conditioner, ontwarborstels, hairspray, mousse < NIEUW !!!!>>> <>Hoogstaand - kwaliteitsproduct, Bevat echte ezelinnemelk voor douche en/ of Bad, ook te gebruiken als handzeep 500ml, is super goed voor de huid !!!!
Culinaire Vishandel-Zeeweelde
Ontdek onze activiteiten die zich niet enkel beperken tot het aanbieden van dagelijks aangevoerde verse vis. Ook zijn wij al jarenlang actief in de home cooking- en cateringbranche. Zo kan u met uw uiteenlopende wensen terecht bij ons.