Tentenverhuur Koen Van Houdt

Openingsuren

Maandag 26/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 02/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Tentenverhuur Koen Van Houdt te Arendonk is uw partner voor al uw feestbenodigdheden bij tuinfeesten. U kan hier verschillende feesttenten huren. De feestspecialist verzorgt ook de volledige inrichting van de tent doormiddel van tentverwarming en feestverlichting, maar ook stoelen, tafels, barkrukken, statafels, borden en bestek ontbreken niet in het aanbod.
Geeft u een communiefeest, verjaardagsfeest, straatfeest of ander feest in openlucht? Bij Tentenverhuur Koen Van Houdt in Arendonk cindt u alles wat u nodig hebt om er een gezellig feest van te maken.
 

Tenten verhuur

Feestjes in openlucht zijn altijd leuk tijdens de warmere maanden. Maar wat als het regent? Neem geen risico’s en huur een feesttent bij Tentenverhuur Koen Van Houdt in Arendonk.
De specialist verhuurt afgeschermde kadertenten in verschillende maten, als stretchtenten die enkel een soort dak bieden.
Laat Tentenverhuur Koen Van Houdt weten hoeveel gasten u verwacht en de specialist geeft u met plezier advies over de grootte van de feesttent die perfect is afgestemd op het aantal gasten.
 

Inrichting feesttent

Ook voor de inrichting van uw tent kan u bij Tentenverhuur Koen Van Houdt terecht. Maak het gezellig met leuke feestverlichting en houdt uw gasten ten allen tijden warm met aangename tentverwarming.
Wilt u een receptie houden? Dan zijn statafels geschikt. Maar ook lange en ronde tafels met stoelen, alsook terrastafeltjes en barkrukken behoren tot het aanbod van de zaak. Zelfs uw borden en bestek kan u huren bij Tentenverhuur Koen Van Houdt.
 
Neem snel contact op met Koen Van Houdt voor meer info en reservatie van uw feesttent.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tentenverhuur Koen Van Houdt een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond