Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Beauty Center Mieke te Berlare is een gevestigde waarde in de schoonheidszorgen. Bij Beauty Center Mieke kan je zowel terecht voor verzorging van het gelaat, lichaamsbehandelingen en het plaatsen van gelnagels.
 

Permanente make-up

Iedereen ziet er graag goed uit. Dankzij de permanente make-up van Beauty Center Mieke bent u zo klaar en bespaart u dagelijks heel wat tijd in de badkamer. Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is een expressief gelaat met make-up die perfect blijft zitten voor een lange tijd.
 

Spray tan

Geniet u ook graag van een mooie bruine teint het hele jaar door? Spray tanning biedt hiervoor de oplossing. Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

Dankzij jarenlange ervaring in spray tanning helpt Beauty Center Mieke u graag de perfecte kleur te bepalen. Het schoonheidssalon garandeert u een effen bruine kleur zonder strepen, of oranje vlekken.
 

Nagelverzorging

Droomt u van lange nagels of wenst u gewoon mooi verzorgde nagels? Beauty Center Mieke in Berlare is gespecialiseerd in gelnagels met en zonder verlenging, French manicure en fantasie op de nagels.
 

Wimperextensions 

Bij Beauty Center Mieke kunt u tevens terecht voor het verlengen van uw wimpers met behulp van wimperextensions. Zo geeft u uw gezicht en ogen een nieuwe look en hebt u in een enkele behandeling volle en lange wimpers. Je natuurlijke wimpers worden niet beschadigd en je accentueert op die manier je ogen een pak meer.

Wilt u zichzelf ook eens laten verwennen met een schoonheidsbehandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met Beauty Center Mieke en leg jezelf en je lichaam eens in de watten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/