Openingsuren

Maandag 29/11 07:00 - 12:0013:30 - 18:30
Dinsdag 30/11 07:00 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 01/12 07:00 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 02/12 07:00 - 12:0013:30 - 18:30
Vrijdag 03/12 07:00 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 27/11 08:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Bij Papershop Mieke kan je alles vinden 

Bij Papershop Mieke bieden zij je een ruime keuze aan kranten, tijdschriften en dagbladen. Bij Mieke kan je steeds je favoriete lectuur terug vinden en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. 
 

Wenskaarten en geschenken

Naast de ruime keuze aan leesvoer heeft Papershop Mieke ook leuke geschenkartikelen zoals knuffelberen, fotokaders en spaarpotten in de aanbieding. Wil je graag een kaartje bij je geschenk steken, dat kan, Mieke heeft namelijk een ruime keuze uit wenskaarten van het merk Hallmark. Zo kan je een persoonlijke boodschap toevoegen aan je geschenk. 
 

Papierwaren en schoolartikelen

Papershop Mieke heeft steeds een keuze uit papierenwaren zoals printpapier en schoolartikelen voor je klaarstaan. Pennen, schriften, stiften, mappen,... Mieke heeft het allemaal. 
 

Leesboeken en stripverhalen

Mieke stopt niet met kranten, tijdschriften, etc. Je kan bij Papershop Mieke veel leesplezier beleven door de vele leesboeken en stripverhalen. Ga langs bij Mieke en kies jouw favoriete boek of stripverhaal. 
 

Speelgoed, postzegels en lijnkaarten

Het assortiment is nog steeds niet ten einde bij Papershop Mieke. Leuk speelgoed, postzegels, lijnkaarten, herlaadkaarten,... Het is allemaal aanwezig naast de rookwaren en de grote keuze uit Gift cards!
 

Copie- en faxservice

Heb je een copie nodig of moet je dringend een brief faxen maar kan je dit zelf niet in orde krijgen, ga dan langs bij Papershop Mieke en zij helpen je graag verder. Voor de studenten die hun eindwerken moeten inbinden schiet Mieke ook ter hulp. In een mum van tijd is je eindwerk klaar om in te leveren. 
 

E-sigaretten en E-liquids

Papershop Mieke geeft jouw een mooie keuze uit E-sigaretten en E-liquids. Nood aan een nieuwe E-sigaret of heb je nood aan een nieuwe en E-liquids om bij te vullen, Papershop Mieke is dé plaats waar je moet zijn. 
 

Lotto, Euromillions en sportweddenschappen

Voor de Lotto en Euromillions spelers is er maar één adres om mee te spelen, en dat is Papershop Mieke! Zij zijn de grootste dagbladhandel in Overmere (Berlare) en omstreken.  Zij organiseren regelmatig Lotto speelpotten en hebben reeds verschillende grote winnaars gehad. Er is uiteraard ook een groot gamma aan krasloten beschikbaar. Ga langs bij Papershop Mieke en waag jouw kans. Ben je een grote sportfanaat en wil je meedoen aan sportweddenschappen, ook daarvoor ben je bij Mieke op de juiste plaats, ook bij het spel van de Nationale Loterij en Scooore kan je via hen meespelen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/