Openingsuren

Maandag 17/05 Gesloten
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Een mooi en trendy kapsel aan een eerlijke prijs, dan moet je bij Kapsalon Sara zijn

Als je jezelf een nieuw kapsel of een frisse snit wilt laten aanmeten, is Kapsalon Sara in de Kapitein A. Tobbackstraat in Boortmeerbeek een kapperszaak die u zeker hoog kunt aanschrijven op de lijst!  Met jaren ervaring in de vingers en professionele haarproducten van gekende merken gaan u en uw haar er als herboren buiten.
 

Kapsalon voor dames, heren en kinderen

Iedereen is welkom om plaats te nemen in de kappersstoel bij Kapsalon Sara.Boortmeerbeek. Zij voorziet zowel dames, heren als kinderen graag van hun gewenste kapsel. U kan er langsgaan voor een knipbeurt, haarkleuring, ontkrullen, brushing, balayage, aanbrengen van mêches, een permanent of een feest- of opsteekkapsel.
 

Feestkapsels

Bepaalde gelegenheden vragen nu eenmaal om een feestkapsel. Kapsalon Sara is gespecialiseerd in feestkapsels en opsteekkapsels om je grote dag nóg specialer te maken. Of je nu een geboorte gaat vieren, een trouwfeest gepland hebt, een communiefeest, een verjaardag,... Kortom: voor om het even welke gelegenheid kunt u een beroep doen op het vakmanschap van deze professionele kapster.
 

Haarproducten

Bij Kapsalon Sara wordt uitsluitend met de kwalitatief erg sterke producten van Icon en Chi gewerkt. Deze merken hebben doorheen de jaren hun strepen verdiend en ze doen steeds perfect wat ze moeten doen. Neem vrijblijvend contact op met Kapsalon Sara en bespreek samen de mogelijkheden!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

top service... 9 Review door: Luc
Doe zo verder... 10 Review door: Jos
Fijne feestdagen en een beter ja... 10 Review door: Linda
Houd de moed er in,alles komt te... 9,5 Review door: Greta
Doe zo verder. Goed bezig... 9 Review door: Michel