Kapsalon Sara

Openingsuren

Maandag 20/01 Gesloten
Dinsdag 21/01 Gesloten
Woensdag 22/01 07:00 - 19:00
Donderdag 23/01 07:00 - 19:00
Vrijdag 24/01 07:00 - 19:00
Zaterdag 18/01 07:00 - 16:00
Zondag 19/01 Gesloten

Info

Als je jezelf een nieuw kapsel of een frisse snit wilt laten aanmeten, is Kapsalon Sara in de Kapitein A. Tobbackstraat in Boortmeerbeek een kapperszaak die u zeker hoog kunt aanschrijven op de lijst!  Met jaren ervaring in de vingers en professionele haarproducten van gekende merken gaan u en uw haar er als herboren buiten.

Een mooi en trendy kapsel voor een eerlijke prijs? Dan moet je bij Kapsalon Sara zijn!

 

Kapsalon voor dames, heren en kinderen

Iedereen is welkom om plaats te nemen in de kappersstoel bij Kapsalon Sara. Zij voorziet zowel dames, heren als kinderen graag van hun gewenste kapsel. 

Je kan er langsgaan voor een knipbeurt, haarkleuring, ontkrullen, brushing, balayage, aanbrengen van mêches, een permanent of een feest- of opsteekkapsel.
 

Feestkapsels

Bepaalde gelegenheden vragen nu eenmaal om een feestkapsel. Kapsalon Sara is gespecialiseerd in feestkapsels en opsteekkapsels om je grote dag nóg specialer te maken.

Of je nu een geboorte gaat vieren, een trouwfeest gepland hebt, een communiefeest, een verjaardag,... Kortom: voor om het even welke gelegenheid kunt u een beroep doen op het vakmanschap van deze professionele kapster.
 

Producten

Bij Kapsalon Sara wordt uitsluitend met de kwalitatief erg sterke producten van Icon en Chi gewerkt. Deze merken hebben doorheen de jaren hun strepen verdiend en ze doen steeds perfect wat ze moeten doen.

Neem vrijblijvend contact op met Kapsalon Sara en bespreek samen de mogelijkheden!

Ligging en routebeschrijving