Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Kapsalon Sara is de Vriendelijkste Handelaar in Boortmeerbeek 

Kapsalon Sara is verkozen tot de Vriendelijkste Handelaar van Boortmeerbeek. Het is voor Sara niet de eerste keer dat ze deze eer krijgt, maar dat maakt het niet minder speciaal. De wensen en noden van haar klanten staat altijd voorop en dat maakt Kapsalon Sara de vriendelijkste. Dit keer kreeg ze een score van 9,64/10.

De EINDEJAARSACTIE van Handelsgids kent bij Kapsalon Sara 4 winnaars. Zij winnen elk kortings- en cadeaubonnen uit de streek.

In Zemst kan je bij Shinzo terecht met de cadeaubon van €15 en Garage Van Hove schenkt een cadeaubon van €30. Uit Haacht kan je bij Anka Office Planet 10% korting in de zaak te Haacht+Aarschot, en bij Trovato krijg je 10% korting. De handelaars in Mechelen geven met Foto Collier 10% op een fotoreportage, Geschenken RO en Huis Inge Goderis schenken elk een bon van €10. In de gemeente Kampenhout kan je terecht bij Beauty’ael voor 20% op een gelaatsbehandeling, Garage Chris Peeters schenkt een cadeaubon van €50, bij Natu-ral kan je geniete van -10% op vaste planten en Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc – MHS geeft €10 korting bij aankoop vanaf  €100. Ten Slotte kan je in Bonheiden langsgaan bij Rijmenam Optics want zij geven kortingen van 10%, €50 en €100.

We spreken hier dus al vlug over €100 dat iedere winnaar won.