Ontdek de reviews van klanten van Kapsalon Sara in Boortmeerbeek.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Super goed!

Review door Bart op 2022-02-08
Scoremotivatie
zo'n lieve vrouw

Review door Maria op 2021-12-23
Scoremotivatie
Beste wensen en tot met pasen !😂

Review door Paul op 2021-12-22
Scoremotivatie
Sarah heel vriendelijk, zorgzaam en sociaal.

Review door Beatrice op 2021-12-19
Scoremotivatie
Altijd heel vriendelijk en op tijd voor de afspraak.absoluut aan te raden zeker ook voor de kwaliteit van het werk

Review door Dirk op 2021-12-19
Scoremotivatie
Kapsalon Sara altijd zeer vriendelijk .

Review door Anouchka op 2021-12-08
Scoremotivatie
Steeds iets om naar uit te kijken, een bezoekje aan kapsalon Sara. Je haar wordt op een professionele manier geknipt /gekleurd en je wordt steeds ontvangen door een supervriendelijke Sara die er voor zorgt dat de tijd vliegt.

Review door Roger op 2021-12-03
Scoremotivatie
Zeer vriendelijk en stipt.

Review door Rom op 2021-12-02
Scoremotivatie
Vriendelijke kapster,snel en niet te duur

Review door Diane op 2021-12-02
Scoremotivatie
top service

Review door Luc op 2021-05-12
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.