Openingsuren

Maandag 11/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 10:00 - 17:00
Woensdag 06/07 10:00 - 17:00
Donderdag 07/07 10:00 - 17:00
Vrijdag 08/07 10:00 - 17:00
Zaterdag 09/07 10:00 - 17:00
Zondag 10/07 Gesloten

Info

Welkom bij tweedehandskleding boetiek De Paddestoel

Tweedehandskleding boetiek De Paddestoel heeft tal van merkkleding tegen gunstige prijzen in de aanbieding. Zij maken er hun prioriteit van dat jij jouw favoriete merken tweedehands kunt verkrijgen tegen de scherpste prijzen. Daarnaast bieden ze je ook de kans om zelf je kleding tweedehands te verkopen. 
 

Tweedehandskleding

De Paddestoel heeft tal van tweedehands merkkledij voor jong, oud, man en vrouw. Er is voor elk wat wils bij De Paddestoel in Brasschaat. Ze zijn al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde voor tweedehandskleding in Antwerpen. 
 

Tweedehands baby- en kinderkleding

De Paddestoel biedt winkelplezier voor het hele gezin. Naast een ruim assortiment voor dames en heren, bieden zij ook tweedehands baby- en kinderkleding aan. Zij hebben een brede waaier aan merken en kledingstijlen aan voordelige prijzen. Zowel voor kinderen als volwassenen vind je bij hen de gekende en gevestigde high-end kledingmerken. Daarnaast vind je er ook de hippe, trendy merken. 
 

Tweedehands handtassen, juwelen, schoenen, boeken

Naast kleding heeft De Paddestoel ook steeds een assortiment in tweedehands handtassen, tweedehands fantasiejuwelen, tweedehands schoenen en tweedehands boeken. Ook tweedehands schooluniformen van Sint-Ludgardis kan je er vinden. Voor de baby-uitzet hebben ze een beperkt gamma in hun boetiek. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Paddestoel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond