Caro's nails and beauty uw schoonheidssalon voor laserontharing in Brasschaat

Woensdag 13 december 2023 11:44 - geschreven door Bart

Interview met Cathy Roothooft van Caro's Nails and Beauty in Brasschaat

Goedemorgen, Cathy. Veel mensen zoeken tegenwoordig online naar 'Beste schoonheidssalons in Brasschaat'. Wat onderscheidt Caro's Nails and Beauty van andere salons in de regio?
Cathy: Goedemorgen! Caro's Nails and Beauty onderscheidt zich door onze gespecialiseerde behandelingen zoals geavanceerde laserontharing, Hydrofacial, en onze focus op persoonlijke en luxe schoonheidservaringen. De zaak is rustig gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, dat maakt het bezoek extra gemakkelijk voor onze klanten.

Interessant! Je runt de zaak alleen, wat best indrukwekkend is. Hoe manage je dat allemaal?
Cathy: Het is zeker een uitdaging, maar ook enorm lonend. Ik zorg ervoor dat ik up-to-date blijf met de nieuwste trends en technieken, en ik besteed veel aandacht aan de behoeften en wensen van mijn klanten.

We zijn eigenlijk wel benieuwd naar hoe laserontharing nu precies werkt. Kun je dat uitleggen?
Cathy: Natuurlijk! Laserontharing gebruikt lichtenergie om haarzakjes te vernietigen, wat leidt tot een langdurige vermindering van haargroei. Het is veilig, effectief, en onze klanten waarderen de pijnloze ervaring.

Dat klinkt als muziek in de oren, pijnloos van die vervelende haartjes verlost zijn, super!. Nu zijn we eigenlijk wel benieuwd naar hoeveel sessies er nodig zijn voor zo een effectieve laserontharing.
Cathy: Het aantal sessies dat nodig is voor laserontharing varieert per persoon, afhankelijk van factoren zoals haartype, huidskleur, en het te behandelen gebied. Gemiddeld hebben de meeste klanten tussen de 6 en 8 sessies nodig voor het beste resultaat. Bij Caro's Nails and Beauty bieden we een unieke deal waarbij klanten maximaal voor zeven sessies betalen, zelfs als ze meer sessies nodig hebben. Dit zorgt voor zekerheid en gemak voor onze klanten.

Wauw, dat heb ik inderdaad nog nooit eerder gehoord. Wanneer is de beste periode om te starten met laserbehandelingen? Is er een specifieke tijd van het jaar die je aanbeveelt voor het starten van deze behandelingen?
Cathy: Idealiter is de herfst of winter de beste tijd om te starten met laserbehandelingen. Dit komt doordat het belangrijk is om blootstelling aan de zon te minimaliseren voor en na de behandelingen, en tijdens deze maanden is de blootstelling aan zonlicht over het algemeen lager. Bovendien geeft het starten in de herfst of winter je huid de kans om te herstellen en klaar te zijn voor de zomer, waardoor je optimaal kunt genieten van de resultaten.

We zagen ook dat je bij jouw terechtkan voor LED-therapie en chemische peelings?
Cathy: Dat klopt, ik ben een duizendpoot hé. LED-therapie is fantastisch voor het bevorderen van huidherstel en verjonging door het stimuleren van collageenproductie, wat resulteert in een verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en een verbeterde huidtextuur. Het is ook effectief bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een heldere teint, met name bij acne-gevoelige huid.

Chemische peelings zijn gericht op huidvernieuwing en het verfijnen van de huidtextuur door het verwijderen van dode huidcellen, wat leidt tot een vermindering van pigmentvlekken en een algemeen frissere uitstraling. Deze behandelingen bieden een aanzienlijke verbetering in huidhelderheid en -elasticiteit, met een op maat gemaakt behandelplan voor de beste individuele resultaten.

Je werkt vooral met het mer Bella Pierre's minerale make-up?
Cathy: Bella Pierre’s minerale make-up is de ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, natuurlijke cosmetica. Deze make-uplijn staat bekend om zijn pure mineralen, die niet alleen zorgen voor een prachtige dekking, maar ook de huid laten ademen. Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid, en biedt langdurige resultaten zonder de poriën te verstoppen. Klanten kiezen voor Bella Pierre voor een natuurlijke uitstraling en een gezonde huid.

Hoe zorg je voor sterke en gezonde nagels in je salon?
Cathy: We bieden gelnagel- en Biab-behandelingen aan, die zorgen voor sterke, gezonde en elegant uitziende nagels.

We zijn alvast helemaal mee met je verhaal, hoe kunnen klanten een afspraak bij je boeken?
Cathy: Klanten kunnen eenvoudig online een afspraak maken via deze link. Voor meer informatie, zoals onze openingstijden, verwijs ik naar de website van ons schoonheidssalon in Brasschaat.

Hartelijk dank, Cathy, voor het delen van je verhaal en inzichten over Caro's Nails and Beauty. We wensen je veel succes met je salon.

Cathy: Bedankt! Ik kijk ernaar uit om iedereen te verwelkomen in ons salon in Brasschaat.