Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Brasschaat

Donderdag 23 mei 2024 16:34 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Brasschaat.

Alle handelaars in Brasschaat kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Brasschaat.
Heb jij een zaak in Brasschaat en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Brasschaat rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen.

Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Brasschaat mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 1337 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Slagerij Pieters – 9,35/10
Bij Slagerij Pieters, jouw ambachtelijke slager in Brasschaat, vind je een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvlees, huisbereide charcuterie en salades. Hilde en Philippe streven ernaar om alleen het beste aan hun klanten te bieden, met vlees dat rechtstreeks van de boer komt. Voor gourmet, fondue of zomerse BBQ's kun je hier terecht voor de meest verse producten. Daarnaast zijn er altijd fijne kazen beschikbaar. Slagerij Pieters, bekroond als 'Vriendelijkste Handelaar' van Brasschaat in 2016, verwelkomt je graag van maandag tot zaterdag, behalve op woensdag en zondag. Profiteer dagelijks van speciale kortingen en ervaar de uitstekende service en kwaliteit.

Hairstudio Classic’s – 9,60/10
Jongens en heren zijn van harte welkom in het trendy kapsalon van Hairstudio Classic's in Brasschaat. Dit herenkapsalon, gespecialiseerd in herenkapsels en baardverzorging, biedt een eigentijdse omgeving waar je geniet van een gratis kopje thee of koffie tijdens een professioneel adviesgesprek. Of je nu een klassiek of modern kapsel wenst, de ervaren herenkapster zorgt voor haarverzorging op maat met kwalitatieve Freezing producten. Ook voor baardverzorging ben je hier in goede handen, waarbij jeuk en huidirritatie effectief worden aangepakt. Verlaat Hairstudio Classic's met een verfrissend nieuw kapsel en vernieuwd zelfvertrouwen.

De Vriendelijkste Handelaar van Brasschaat met een score van 9.76/10 is Caro’s Nails and Beauty. 

Caro’s Nails and Beauty – 9.76/10
Welkom bij Caro's Nails and Beauty in Brasschaat, waar uw schoonheidswensen werkelijkheid worden. Ons salon biedt geavanceerde laserbehandelingen voor veilige en effectieve ontharing, uitgevoerd door een gespecialiseerd team. Naast laserontharing kunt u bij ons terecht voor LED-therapie en chemische peelings, perfect voor huidverjonging en probleemoplossing. Onze gelaatsverzorgingen, zoals Biopeel en Biopulse, en spraytan zorgen voor een natuurlijke gloed en ontspanning. Ontdek ook de natuurlijke make-up van Bella Pierre en geniet van duurzame, elegante nagels met onze gelnagel- en Biab-behandelingen. Ervaar luxe en persoonlijke zorg bij Caro's Nails and Beauty.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Brasschaat"