Foto-Anja

Openingsuren

Maandag 28/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Gesloten

Foto’s

Info

Zoekt u een gepassioneerde fotograaf, die realiteit en emoties in beeld wil brengen ? Dan bent u bij Foto-Anja in Bredene aan het juiste adres. Anja verzorgt al uw familiale fotoreportages van uw bolle buik, tot de geboorte, tot communiefoto’s en meer.
 

Zwangerschapsfoto’s

Foto-Anja helpt u graag de mooie periode van uw zwangerschap vast te leggen in een fotoshoot. Een zwangerschapsshoot levert de mooiste foto’s op wanneer er al een gevormd buikje te zien is. In de studio te Bredene is er heel wat keuze uit verschillende zwangerschapsoutfits en accessoires. Deze shoot kan op locatie gebeuren.
 

Babyfoto’s

Is de baby geboren? Dan zal u merken dat deze heel snel groeit. Om een mooie herinnering vast te houden kan u uw oogappeltje kan laten vastleggen op mooie beelden bij deze professionele fotografe te Bredene. Ongeacht of de baby zijn hoofdje al kan ophouden, of al kan zitten, zullen hier beslist mooie foto’s uitkomen. Vanaf vijf maanden zijn de mogelijkheden om variatie in de foto's te leggen wel wat groter. Ook hier kan er gebruik gemaakt worden van diverse accessoires en rekwisieten in de kleine kamerstudio.
 

Foto’s communie of lentefeest

Doet uw zoon of dochter binnenkort zijn of haar communie? Of vindt er een lentefeest plaats? Laat een mooie herinnering vastleggen aan deze dag dankzij professionele communiefoto’s. Dit kan in de studio te Brede of op locatie. U hebt eveneens de mogelijkheid om bedankingskaartjes of andere leuke gepersonaliseerde geschenken te laten maken.

Ligging en routebeschrijving