Breese Verandabouw

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 27/05 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Gesloten
Zondag 31/05 Gesloten

Foto’s

Info

Breese Verandabouw heeft al 20 jaar ervaring in het vervaardigen van veranda's. De vakman verzorgt de volledige binnen afwerking van de veranda in gyproc of lamellen. Breese Verandabouw realiseert steeds alles op maat, ook afdaken en pergola's zowel voor nieuwbouw als renovatie. Daarnaast biedt Breese Verandabouw ook buitenschrijnwerk in ramen en deuren.
 

Veranda in aluminium, pvc en hout

Droomt u van een vakkundig geplaatste veranda? Bij Breese Verandabouw kan u terecht voor de volledige afwerking van uw veranda, van grondwerken, metselwerken, gyproc werken, tot het leggen van de vloer en dakwerken. Zo hoeft u zelf niet verschillende aannemers aan te sturen maar heeft u één aanspreekpunt die alles voor u regelt. Breese Verandabouw plaatst veranda's in Bree en omstreken, zowel Maaskant, Kempen als heel Limburg.
 

Ramen

Breese Verandabouw produceert zelf aluminium ramen met profielen van het merk Alliplast. Hierbij kan u kiezen voor de kleur die u wenst. Daarbij heeft u voor het glas keuze uit een ruim aanbod van alle hedendaagse glassoorten. De plaatsing van ramen gebeurt door professionele stielmannen die hun vak perfect kennen.
 

Deuren

Net zoals bij de ramen produceert Breese Verandabouw zelf de aluminium deuren met profielen van het merk Alliplast. U kan zelf beslissen welke kleur deze profielen moeten krijgen en wat voor glas erin moet komen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief