Openingsuren

Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Droomt u van een mooie aangelegde tuin, maar is hier momenteel nog geen sprake van? Of beschikt u al over uw droomtuin maar heeft u moeite met deze zelf te onderhouden? Tuinaannemer Tuinen Mertens uit De Haan is de vakkundige tuinman die u graag uit de nood helpt. U kan rekenen op expertise inzake tuinaanleg, maar u kan de vakman ook inschakelen voor onderhoud van al wat groen is.

 

Tuinaanleg

Bent u net verhuisd naar een woning met groen rond, maar kan u deze groene omgeving moeilijk een echte tuin noemen? Tuinen Mertens uit De Haan schiet u graag te hulp om de tuin van uw dromen aan te leggen. Deze tuinaanleg gaat van het aanleggen van gazon en tuinpaden tot het aanplanten van hagen, vaste planten en bomen.
Uw tuin is pas helemaal af met een stijlvolle omheining. Tuinen Mertens plaatst vakkundig en snel uw omheining. U hebt de keuze uit verschillende materialen. Zo kan u gaan voor een charmante tuinafsluiting in hout, of kiezen voor een stevige metalen omheining. Om het extra gezellig en handig te houden buiten, plaatst Tuinen Mertens ook tuinverlichting.

 

Tuinonderhoud

Bij Tuinen Mertens kan u ook rekenen op expertise op vlak van tuinonderhoud. Zo komt de tuinman graag bij u langs voor het scheren van hagen, het snoeien van struiken en bomen en het voorkomen en bestrijden van plagen en plantenziektes.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief