Openingsuren

Maandag 05/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 30/11 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 01/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 03/12 Gesloten
Zondag 04/12 Gesloten

Foto’s

Info

Verelec staat voor verwarming, sanitair, elektriciteit, ventilatie en domotica regio Dessel

Verelec in Dessel is een familiebedrijf dat opgericht is in 1987. Zaakvoerder Rob Verkoeyen staat samen met zijn team van 3 werknemers in voor alle sanitair, verwarming, elektriciteit en ventilatie. Zij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en dit zowel in design als op gebied van milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid. 
 

Verwarming

Ben je op zoek naar de juiste centrale verwarming of wil je een condensatieketel die perfect is afgesteld, dankzij het advies van Verelec haal je een optimaal resultaat uit jouw verwarmingstoestel. Je kan ook bij hen terecht voor het onderhoud en herstellingen van jouw CV-ketel, voor het plaatsen van een ketel en voor de installatie van een complete verwarmingsinstallatie en vloerverwarming. 
 

Sanitair

Is het tijd dat jouw huidig sanitair een opfrisbeurt nodig heeft? Droom je van een luxueuze badkamer met relaxerend ligbad of inloopdouche? Het is misschien nodig dat er enkele aanpassingen worden aangebracht voor een eenvoudiger gebruiksgemak, dan is Verelec het juiste bedrijf voor het juiste werk. Zij installeren en zorgen voor het onderhoud van alle sanitair en zorgen voor grote en kleine herstellingen. Bart en zijn team staan ook in voor badkamerrenovaties, totaalprojecten,...
 

Elektriciteitswerken en domotica

Bij een elektrische installatie zijn comfort en veiligheid hoge prioriteiten. Daarom is het belangrijk dat jouw installatie voldoet aan de wettelijke reglementeringen. Verelec zorgt hiervoor in een nieuwbouwwoning of bij een renovatie. Wil je graag een huis dat op jouw wensen is ingesteld en zo ook energie bespaard door bv. vanuit één scherm alle lichten, rolluiken, geluidssystemen en meer te kunnen bedienen, dan kan Verelec ervoor zorgen dat alle elektrische schakelfuncties geautomatiseerd worden via een domotica installatie. Naast elektriciteitswerken kan je er ook terecht voor diverse types van verlichting. 
 

Ventilatie

Sinds 2006 is het verplicht om een ventilatiesysteem aanwezig te hebben bij een nieuwbouw of wanneer er grondige renovaties moeten gebeuren. In een ventilatiesysteem heb je verschillende soorten zoals C, C+ en D-systemen. Verelec wilt je daar met alle plezier de volledig uitleg over geven in combinatie met de werking en de prijs daarvan. 
 

Doe-het-zelf materiaal

Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de winkel van Verelec. Zij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan doe-het-zelf materialen en dit tegen de scherpste prijzen. Als zelfbouwer kan je er altijd terecht voor alle kleine en grote projecten. Kortom, alles is er te vinden aan materiaal en technische kennis om jouw elektriciteit, verwarming of sanitair zelf te plaatsen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Verelec een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond