Kuda

Openingsuren

Maandag 28/09 10:00 - 22:00
Dinsdag 29/09 10:00 - 22:00
Woensdag 30/09 GeslotenGesloten
Donderdag 01/10 GeslotenGesloten
Vrijdag 02/10 10:00 - ...
Zaterdag 03/10 10:00 - ...
Zondag 27/09 10:00 - 23:00

Foto’s

Info

Kuda

Feestzaal / café Kuda is al jaren een vaste waarde in het landschap van Geraardsbergen. Gelegen in de Zarlardingestraat behoort het tot een van de tofste cafés in de regio. Je kan er in het weekend en op een doordeweekse maandag of dinsdag terecht voor een lekkere schuimende pint bier, op ambachtelijke wijze en met een glimlach getapt, maar ook voor een koele frisdrank of een warme tas koffie of chocomelk. 
 
Bovendien is dit meer dan alleen een café – het is ook een feestzaal die je kan inhuren voor tal van gelegenheden. Ben je toevallig in de buurt of ben je zelf van de streek? Breng zeker eens een bezoekje aan dit leuke etablissement! 
 

Café met terras en ruime parkeergelegenheid

Niets zo leuk als op een zonnige lente- of zomerdag een wandeling of fietstocht maken, om vervolgens even te pauzeren en je dorst te lessen in een leuk café op je route. Uiteraard wil je van het zonnetje blijven genieten, dus zoek je een gezellig terrasje om je even neer te vleien. Zelfs als je in een grote groep bent, hoef je je geen zorgen te maken: het ruime zomerterras van Kuda kan je zeker accommoderen. De sfeer en gezelligheid krijg je er gratis bij.
 
Tijdens de meer donkere maanden van het jaar kan je binnen in de zaak plaatsnemen, waar plaats voorzien is voor ± 100 personen. Met een ruime parkeergelegenheid ben je trouwens zeker dat je je wagen op een veilige en comfortabele plaats kwijt kan, op enkele meters van de ingang van het café. 
 

Feestzaal

Hebt u een speciale gelegenheid gepland, maar bent u nog op zoek naar een geschikte locatie om uw feest of evenement te laten doorgaan? Dan hoeft u niet veel verder te zoeken: door de grote feestzaal van Kuda af te huren bent u zeker van een mooie locatie met karakter. 
 
U kan de zaal huren voor uw babyborrel, verjaardagsfeest, lentefeest, communie, feestje, trouw of huwelijksfeest te laten doorgaan, of om de rouwtafel van een dierbare te laten plaatsvinden. 
 
Zoekt u een café in Geraardsbergen waar het aangenaam vertoeven is en waar klantvriendelijkheid en een goede ontvangst op de eerste plaats komen? Of bent u op zoek naar een goede locatie om een gepland feestje of evenement te laten doorgaan? Spring eens binnen bij Kuda, drink uw favoriete drankje aan een tafeltje of aan de toog en laat je met een glimlach informeren over de mogelijkheden! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief