Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 24/05 GeslotenGesloten
Woensdag 25/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Hairstyle Christ’l is een trendy, eigentijds kapsalon dat steeds mee is met de laatste modetrends en kniptechnieken om zo iedere klant steeds weer met een frisse look en brede glimlach naar huis te sturen!
 

Kapper op afspraak in Grobbendonk

Hairstyle Christ’l werkt uitsluitend op afspraak. Deze afspraak houdt echter niet alleen een datum en uur in, het is namelijk ook de bedoeling dat de kapster al een idee heeft van wat er verwacht wordt. Op die manier worden niet alleen wachtrijen tot een minimum herleidt, maar kan de klant ook steeds rekenen op een perfecte aangepaste service en resultaat. Zo weten de kapsters steeds weer iedere klant tevreden naar huis te sturen.
 

Snits, kleuring, opsteekkapsels, brushing, permanenten …

Hairstyle Christ’l combineert de jeugdige ambitie van kapster Liesje met de jarenlange ervaring van kapster Christel, en dat uit zich in zowel de ruime omvang als de kwaliteit van het aanbod. U kan in de hedendaagse zaak terecht met uw moeilijkste haarwensen, vol vertrouwen dat deze zullen worden vervuld! De aangeboden diensten omvatten onder meer het brushen van uw haar, maar ook kleuren, opsteekkapsels voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk, snits, permanenten, verdere haarverzorging en baleage zijn mogelijk. Bent u nog op zoek naar uw eigen stijl? Dan staan de professionele kapsters steeds klaar met gericht advies.
 

Trendy kapsalon, hedendaags maar met ervaring

U kan altijd rekenen op een grondige dienstverlening bij Hairstyle Christ’l. De twee kapsters vullen elkaars kwaliteiten perfect aan en zorgen voor een niet te overtreffen resultaat. Uiteraard zijn ze er zich van bewust dat een goede dienstverlening niet alleen uit het technische aspect bestaat. Ze zijn namelijk ook experts in het omgaan met en verwennen van hun klanten! Kom binnen in de modieuze zaak en geniet van een warm welkom terwijl u plaatsneemt in de kappersstoel.
 
Wordt het tijd voor een simpele knipbeurt of volledige make-over van uw haar? Neem dan snel contact op via het nummer 014/50 69 87 en maak een afspraak.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hairstyle Christ'l een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond