Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Kapsalon Ma.Te.Ca Grobbendonk

Kapsalon Ma.Te.Ca is een jong en trendy kapsalon, waar de mode op de voet gevolgd wordt. Nancy vertaald de haartrends naar draagbare kapsels, zo dat jij de look krijgt waarbij je je lekker voelt. Nancy heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak en is dus zéér goed op de hoogte van what is hot or not.

Dames, heren & kinderen

Kapsalon Ma.Te.Ca is uw kapper voor dames, heren en kinderen waarbij creativiteit, kwaliteit en tevredenheid centraal staan. Hier wordt u vakkundig geadviseerd. Een nieuwe frisse look of een kapsel dat bij u past? Geen probleem! Ik zorg ervoor dat u terug straalt als nooit tevoren.. Ook geven ik advies over het kapsel dat het beste bij ze past. Weet dat ik enkel werk met professionele haarverzorgingsproducten van Matrix (L'Oréal).

Nog niet overtuigd? kom dan snel eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op.
Kapsalon Ma.Te.Ca Vrijheidsstraat 14 te Grobbendonk.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/