Struyfs & Zn bv

Openingsuren

Maandag 08/03 08:00 - 18:00
Dinsdag 09/03 08:00 - 18:00
Woensdag 10/03 08:00 - 18:00
Donderdag 11/03 08:00 - 18:00
Vrijdag 12/03 08:00 - 18:00
Zaterdag 13/03 08:00 - 12:00
Zondag 14/03 GeslotenGesloten

Info

Struyfs & Zn in Grobbendonk helpt u graag aan een verzorgde schoorsteen, verwarming en brandstoffen.
 

Kachels

In de showroom van Struyfs & Zonen te Grobbendonk vindt u diverse kachels met verschillende verwarmingsbronnen. Ga langs en maak kennis met heel wat modellen mazoutkachels, gaskachels, kolen- en houtkachels en u ook pelletkachels. Een bezoek aan de toonzaal te Grobbendonk is geheel vrijblijvend.
 

Organische brandstoffen en houtpellets

De vloeibare brandstoffen waarvoor u bij Struyfs en Zonen terecht kunt, zijn mazout, gasolie extra, diesel, en petroleum.
Houtpellets of kortweg pellets zijn een vorm van vaste brandstof op basis van samengeperst houtafval. Pellets kunnen gebruikt worden in een kachel voor een gezellige warmte in de woonkamer of in een centrale verwarmingsketel om de hele woning inclusief warm water op te warmen.
Houtpellets kunnen bij Struyfs & Zonen te Grobbendonk afgehaald worden per zak van 15 kg of per pallet, welk 60 zakken bevat. Ook levering per pallet van pellets behoort tot de mogelijkheden.
 

Schoorsteenplaatsing en onderhoud

Het is belangrijk dat uw schoorsteen naar behoren werkt en dat ze niet verstopt is. Vogels houden ervan om hun nest in uw schoorsteen te bouwen. Ook door het weinig of net veelvuldig gebruik, kan uw schoorsteen verstopt raken. Daarom is het belangrijk dat u een vakman jaarlijks uw schoorsteen laat vegen. Struyfs & Zn zijn gecertificeerde vakmannen die voor u uw schoorsteen vegen en uw verwarming nakijken.
Struyfs & Zn helpt u ook graag met de plaatsing van alle types schoorstenen. Indien er geen schoorsteen aanwezig is of deze niet voldoet niet aan bepaalde vereiste, of u wenst uw kachel aan de buitenzijde van uw woning te plaatsen, dan bieden buizen uit inox de ideale oplossing. In andere gevallen zoeken de vakmannen samen met u naar een oplossing.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief