Dreamhair haarwerken - cut & color

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/08 11:00 - 18:00
Woensdag 19/08 08:00 - 18:00
Donderdag 20/08 10:00 - 20:00
Vrijdag 21/08 08:30 - 18:30
Zaterdag 15/08 08:00 - 16:30
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wordt het tijd voor een frisse, nieuwe snit of bent u op zoek naar een specialist in haarwerken en pruiken? Dan kan u terecht bij Dreamhair Haarwerken – Cut & Color!
                                                                                             

Kapper op afspraak voor mannen, vrouwen en kinderen

Dreamhair Haarwerken – Cut & Color is een kapsalon voor iedereen! Dames, heren en kinderen kunnen een afspraak maken bij het kapsalon om hun haren te laten knippen en verzorgen, maar ook bijvoorbeeld kleuren, extensions laten zetten, friseren, stijlen, brushen of opsteken behoren tot de mogelijkheden. Heren kunnen indien gewenst zich ook laten scheren.
 

De expert in haarwerken en pruiken

Uitbaatster Silvia Duran heeft er haar doel van gemaakt zich te specialiseren in het verzorgen van haarwerken en pruiken. Of het nu is vanwege ziekte of puur voor cosmetische doeleinden, Dreamhair Haarwerken – Cut & Color zal in samenwerking met u zoeken naar de ideale pruik, gemaakt van echt of synthetisch haar. Grote pruiken en toppieces, kleine haarstukjes die met een klem bevestigd worden, zijn te verkrijgen in allerlei vormen, maten en stijlen, zodat iedere klant vindt wat bij hem of haar past. Uiteraard zijn pruiken en haarwerken niet alleen voor vrouwen beschikbaar, ook mannen kunnen gerust van deze dienst gebruikmaken.
 

Gezonde, effectieve producten en accessoires

Ten slotte wordt een goed resultaat voor zowel knipbeurten als haarwerken niet enkel gegarandeerd door de expertise van het kappersteam van Dreamhair Haarwerken – Cut & Color, maar ook door het uitsluitend gebruik van producten van betrouwbare, gerespecteerde leveranciers, waaronder Mediceuticals. Ten slotte zijn ook heel wat accessoires te verkrijgen voor het verzorgen van uw haarwerk. Hieronder vallen een gratis meegegeven piepschuimen en plastieken haarwerkhoofd, een aangepaste borstel en shawls voor zowel de winter als de zomer.
 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan u steeds terecht op www.dreamhairhaarwerken.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

blijf jezelf ook in het nieuwe j... 9,9 Review door: Karen
Fijne feest dagen... 8,4 Review door: Elke
Heel lieve kapster die 100% gaat... 10 Review door: Tanja
Doe zo verder!... 9,5 Review door: Jente
DE VRIENDELIJKSTE KNAPPE KAPSTER... 10 Review door: JACQUELINE
Topper!... 10 Review door: Giel
Hele fijne feestdagen en tot vol... 10 Review door: Karin