Openingsuren

Maandag 30/01 07:00 - 19:30
Dinsdag 31/01 07:00 - 19:30
Woensdag 01/02 07:00 - 19:30
Donderdag 02/02 07:00 - 19:30
Vrijdag 03/02 07:00 - 19:30
Zaterdag 04/02 08:00 - 19:00
Zondag 05/02 09:00 - 18:00

Info

Van Horne Brandstoffen en Smeermiddelen

Bij Van Horne Brandstoffen en Smeermiddelen in Hamont-Achel vindt u Esso tankstations, Esso brandstoffen, Esso mazout, Mobil smeermiddelen en meer. Van Horne Brandstoffen en Smeermiddelen is een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar actief is in de smeerolie branche. Vandaag zijn ze één van de grootste Esso brandstofleveranciers en Mobil smeermiddelenleveranciers België.
 

Broodjes

Bij het Esso tankstation in Hamont-Achel kan u terecht voor belegde broodjes, hartige snacks en zoetigheden van Délifrance. Zelfs op voorhand bestellen is mogelijk. Naast eten vindt u hier ook gekoelde dranken.
 

Carwash

In het tankstation kan u eveens terecht om uw auto te wassen in één van dze wasboxen. Het wassen met hogedruk, actief schuim, een wax nabehandeling en het afspuiten met Osmosewater geeft een prima wasresultaat voor uw auto.
 

Esso brandstoffen

Aan de pomp kan u terecht voor allerlei brandstoffen. U vindt er: petroleum, Esso Synergy Euro 95 E10, Esso Synergy Euro 98 ongelood, Esso Synergy Diesel voor auto, tractor en vrachtwagen, LPG of autogas en Esso Gasolie Extra, een landbouwdiesel speciaal ontwikkeld voor landbouwvoertuigen die ook moeten presteren in zware omstandigheden.
 

Oliehandel

Van Horne Brandstoffen en Smeermiddelen biedt met Mobil meer dan 150 verschillende oliën. Daarmee heeft Mobil een smeermiddel voor vrijwel elke klus en elke machine, in welke sector die ook actief is. De smeermiddelen van Mobil zijn stuk voor stuk ontwikkeld om machines onder alle omstandigheden optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om binnen- of buitenwerk, te water of op het land.
De juiste olie voor de juiste toepassing is van het grootste belang om het maximale uit de machines en motoren te halen, enerzijds in verbruik, maar zeker om slijtage tegen te gaan en de levensduur te vergroten.

Een vraag over olie of brandstoffen? Contacteer Van Horne vrijblijvend via de gegevens op de website: www.vanhornebrandstoffen.com.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Gebr. Umans - Van Horne bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond