Jepagro Glaswerken

Openingsuren

Maandag 04/03 13:30 - 17:00
Dinsdag 05/03 Gesloten
Woensdag 06/03 13:30 - 18:00
Donderdag 07/03 Gesloten
Vrijdag 01/03 13:30 - 18:00
Zaterdag 02/03 09:00 - 12:00
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Laat je glas maken door professional Jepagro Glaswerken

Voor grote of kleine glaswerken richt jij je het best tot een expert, zoals Jepagro Glaswerken. Zaakvoerder Jean-Paul draagt er de grootste zorg voor dat alles tot in de kleinste details in orde is. Wil je een spiegel, glaswand, glazen leggers, tafelbladen,... Jepagro Glaswerken maakt het allemaal in een mum van tijd en dit aan de beste kwaliteit.
 

Spiegels en zandstralen

Een van de grote diensten die Jepagro Glaswerken verricht is het fabriceren en plaatsen van allerlei soorten glas en spiegels. Alle geplaatste materialen kunnen worden gezandstraald voor een gladde, afgewerkte glans. De geplaatste spiegels kunnen van elk formaat zijn, van kleine badkamerspiegels tot massieve spiegelwanden in een sportzaal of etalage. Let wel: de glasspecialist doet niet aan het plaatsen van dubbel glas! Het totale pakket bestaat uit maar liefst 26 verschillende soorten gelakt glas en spiegels.
 

Glaswanden, tafelbladen en glazen leggers

Daarnaast zijn er nog heel wat kanten die je met glas op kunt gaan, en dat weet Jepagro Glaswerken als geen ander. Hun specialiteit is namelijk het plaatsen van op maat gemaakte achterwanden voor keukens. Glaswanden kunnen echter in een veelvoud van verschillende contexten gebruikt worden. Indien je niet zeker bent of een bepaalde toepassing tot de opties behoort, neem je best even contact op met Jepagro Glaswerken, haar team van ervaren vakmensen staat altijd klaar om iedere klant te adviseren en te begeleiden!

Heb je nog vragen voor Jepagro Glaswerken of heb je een klus voor hen? Maak dan een afspraak of vraag meer uitleg via het nummer 011/44 85 31.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Jepagro Glaswerken een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond