Kwanten & Hulsbosch bv - KBC Verzekeringen

Openingsuren

Maandag 21/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Dinsdag 22/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Woensdag 16/06 09:00 - 12:00
Donderdag 17/06 09:00 - 12:0016:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Kwanten & Hulsbosch in Hamont-Achel bent u aan het juiste adres voor al uw verzekeringskwesties. Particulieren, zelfstandigen, kmo’s en verenigingen kunnen hier terecht voor alle KBC-verzekeringen in tal van domeinen: voertuigen, woningen, uzelf, enzovoort.
 

Particuliere verzekeringen

Kwanten & Hulsbosch in Hamont-Achel biedt een ruime waaier van particuliere verzekeringen in uiteenlopende domeinen. 
Al uw voertuigen kunnen dankzij deze verzekeringen veilig de baan of het water op.  U vindt hier verzekeringen voor lichte vracht, brom- en motorfietsen.

Tevens vindt u hier burgerrechtelijke aansprakelijkheids-, rechtsbijstand- en cascoverzekeringen voor de motor- of zeilboot van pleziervaarders.

Ook voor woningverzekeringen en dekkingen voor aanverwanten kan u hier terecht. Zo biedt Kwanten & Hulsbosch dekking tegen diefstal, geweld of een bedreiging.

Verder vindt u hier een vrzekering voor bouwers: een optionele dekking als aanvulling op uw brandverzekering om ongevallen, aansprakelijkheid, enzovoort in te dekken tijdens het bouwproces.

Laat niets aan het toeval over en kies voor persoonlijke verzekeringen voor hospitalisatie, uitvaart of overlijden. Ook wanneer u uw huispersoneel, gezin, hond, enzovoort wilt laten verzekeren, helpen ze u graag verder op het kantoor te Hamont-Achel

 

Verzekeringen voor zelfstandigen en kmo’s

Ook zelfstandigen en kmo’s zijn bij Kwanten & Hulsbosch te Hamont-Achel in goede handen voor een uitgebreid aanbod van verzekeringen.

Zelfstandigen en kmo’s zitten hier goed met verzekeringen voor motorrijtuigen, zoals bedrijfswagens en vervoerde goederen.

Wordt u als zelfstandige ergens aansprakelijk voor gesteld? Heeft u rechtsbijstand nodig? Kwanten & Hulsbosch stelt zijn expertise graag ter uw beschikking.

In geval van brand of andere gevaren en gevallen van bedrijfsschade kunt u terugvallen op één van de vele verzekeringen die Kwanten & Hulsbosch aanbiedt.

Tenslotte is het belangrijk dat u als zelfstandige of werkgever uzelf en/of uw personeel goed beschermt. Hiervoor bieden Kwanten & Hulsbosch u ook graag enkele mogelijkheden.

Dus:
bent u op zoek naar een verzekeringstussenpersoon die u blindelings kan vertrouwen?
Kies dan voor de uitgebreide verzekeringskennis van Kwanten & Hulsbosch .
 

CBFA NR 100862A
Verbonden agent KBC Verzekeringen

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief