Massage- en Reikipraktijk Karl

Openingsuren

Maandag 18/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 16/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 17/01 GeslotenGesloten

Info

Iedere ochtend op tijd naar je werk vertrekken, de kinderen brengen naar en ophalen van school, je huishouden inplannen, je partner aandacht geven, eten maken en dan nog wat tijd voor jezelf proberen overhouden. Het dagelijkse leven zit vol met stressvolle en getimede situaties waar je van tijd tot tijd graag even van wilt ontsnappen.

Bij Massage- en Reikipraktijk Karl kunt u genieten van een deugddoende massage om uw stressniveau eventjes te resetten. Er is keuze uit een traditionele massage, een reiki-massage of een massage met bachbloesems. 

Eventjes helemaal ontspannen? Maak een afspraak!

 

Karl Vanwijnsberghe - Massage  Reikipraktijk in Harelbeke 

 

Massage:

Deze massage heeft tot doel lichaam en geest te ontspannen.  Dit gebeurt door middel van technieken uit de sport- en relaxatiemassage.  Naargelang de noodzaak en uw wensen, worden de technieken harder of zachter uitgevoerd.  Op die manier kunnen spanningen en blokkades weggenomen of verminderd worden.  Met andere woorden, de massage kan de spieren losmaken, wat therapeutisch werkt.  Dit komt ook sporters ten goede.  Wenst u liever eens volledig te ontspannen, dan kan u voor een relaxerende massage kiezen.  Het is massage op maat, waarbij een stuk intuïtief gewerkt wordt.  Kortom, de juiste massage op het juiste moment.
 

Reiki:

Dit is een Japanse geneeswijze, ontwikkeld door Mr. Mikao Usui, die toegepast wordt door middel van handoplegging.  Het is een manier om te helen waarbij zowel gewerkt wordt op lichamelijk als op mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.  Het kan ook op verschillende niveaus tegelijk werken.  De Reiki-energie is een energie die zijn eigen weg gaat en niet te beïnvloeden is door de eigen wil of geest.  Reiki doet voor u, wat op dit moment, het beste is.  U hoeft er niet in te geloven, u hoeft het alleen maar toe te laten.
 

Bachbloesems:

Deze bloesemtincturen werden ontwikkeld door Dr. Bach en zijn gebaseerd op verschillende aftreksels van planten en bloemen die specifiek inwerken op emoties.  Iedere bloesem, 38 in totaal, werkt op een bepaalde emotie.  Het gaat erom een zo correct mogelijke combinatie te maken van deze bloesems om zo efficiënt resultaat te bekomen.  De Rescue Remedy is zo'n samenstelling van bachbloesems die heel goed helpt bij grote stress of ingrijpende gebeurtenissen.  De bloesems zijn perfect combineerbaar met medicatie en hebben geen schadelijke effecten.
 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief