Openingsuren

Maandag 18/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Indegla Construct Herk-De-Stad

Indegla Construct werd 20 jaar geleden opgericht door Robbe Knaepen, nu is het kunnen uitgroeien tot een echte bvba. Met een nieuw pand om maatwerk voor te bereiden is het team helemaal klaar om u te helpen met uw bouw en verbouwwerken. Met afwerking van keukens, badkamers en veranda’s als specialisatie.
 

Indegla: Waar wij voor staan

Aan de naam kan u afleiding welke soort werken het Limburgse bedrijf allemaal leveren. IN = Interieur, DE = Decoratie, GLA = Glas en CONSTRUCT =  Constructies. Al de soorten bouwwerken die binnen deze noemer vallen kan u laten zetten door Indegla construct. Denk hierbij aan ramen, deuren en rolluiken. Maar evenals maatkasten, keukens, badkamers en glazen trappen. De keuzes zijn enorm.
 

Totaalprojecten

Vanaf een ruwbouw kan u Indegla de rest laten doen. Ramen plaatsen en kamers aankleden. Zowel binnen- als buitenhuis projecten worden met zorg afgeleverd. Zij willen samenwerken met u zodat u optimaal inspraak hebt en het eindresultaat is zoals u dit in gedachten had. Daarom is maatwerk zeer belangrijk. Met echt goed maatwerk kan u heel veel verschillende resultaten bereiken en dus ook dat van u.

Contacteer Indegla en bekijkt samen wat de mogelijkheden zijn met uw woning.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/