Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

MLG Laswerken

Voor alle laswerken, van trapleuningen tot carports, uit staal, inox of aluminium zit u bij MLG Laswerken aan het juiste adres!
 

Laswerken met aluminium, staal of inox, voor bedrijven en particulieren

De ervaren lassers van MLG Laswerken staan paraat voor een goede afronding van al uw laswerken uit uiteenlopende materialen. In het algemeen zijn de drie meest gebruikte materialen inox, staal en aluminium, ieder met zijn eigen sterktes en zwaktes en unieke stijl. Aluminium is gekend om haar stevigheid ondanks haar lichte gewicht, terwijl staal eerder voor logge, zware constructies wordt gebruikt. Roestvast staal, ook gekend als inox, is ideaal voor alles wat buiten staat of op een andere manier in contact komt met water. MLG Laswerken stelt haar diensten beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.
 

Hekken, trapleuningen, trappen en automatische poorten

Het bedrijf begon in 2009 met het maken van poorten en hekwerken, en dit zijn diensten die haar medewerkers doorheen de jaren tot in de puntjes verfijnd hebben. Ze doen nog steeds aan de constructie en installatie van metalen hekken en tuin- of garagepoorten die inmiddels geautomatiseerd zijn, maar ondertussen ook het aanleggen van de trappen zelf.
 

Carports, afdaken en meer

Naast automatische of schuifpoorten, trappen en stalen hekken is het dienstenpakket van MLG Laswerken inmiddels ook uitgebreid met metalen carports, stalen afdaken en nog heel wat meer. Wat de klus ook bedraagt, ze wordt steeds uitgevoerd in perfecte samenwerking met de klant, zodat u het verwachte resultaat bekomt.
 
Heeft u nog vragen over het exacte aanbod van MLG Laswerken, of heeft u een lasklus die u enkel aan professionals toevertrouwt? Neem dan contact op via het nummer 0498 84 18 26 en vraag naar een volledig vrijblijvende prijsofferte.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief