Sarto Mode’rno

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 13:00 - 19:00
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Gesloten
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Een propere woonst of werkplaats bevordert de hygiëne en vermindert de kans op allergiën en andere gezondheidsproblemen. Als echte schoonmaakexperts kan het team van Sales & More je bijstaan met advies en de juiste producten om zelf aan de slag te gaan met poetsen en schoonmaken.
 

Schoonmaakproducten

Schoonmaken als een professional met het gemak van de amateur?
Met de onderhoudsproducten van Sales & More wordt die droom werkelijkheid!
Sales & More biedt u een uitgebreid assortiment aan professionele schoonmaakproducten en –materialen. 
Met dit aanbod combineren we de vraag naar degelijke, kwalitatieve en betaalbare onderhouds-producten met de nood aan kleine hoeveelheden voor diverse toepassingen.
Op die manier geniet als particulier, zelfstandige of kleine onderneming, op een makkelijke en toegankelijke manier van topkwaliteit in schoonmaak en onderhoud!
Laat de kans niet liggen om dit gamma aan topproducten in huis te halen, kom langs in onze Shop te Hooglede of neem een kijkje in onze webshop www.salesandmore.be.
 
Clean@Home
 

Demonstraties / Homeparty's

Een interactieve demonstratie van professionele schoonmaakproducten bij jou thuis!

In een boeiende en leuke homeparty stellen wij ons uitgebreid assortiment aan professionele schoonmaakproducten en –materialen graag aan je voor. We brengen de verschillende artikelen mee en tonen hoe je ze gebruikt. Zo kan je hun toepassing in de praktijk en hun troeven meteen zelf ontdekken. Bovendien geven we je graag advies hoe je specifieke problemen of vlekken aanpakt.
Jij zorgt voor enkele mensen die ook makkelijker en efficiënter willen schoonmaken en wij zorgen voor al de rest! Vanzelfsprekend belonen we jou voor het initiatief.
Interesse om een homeparty bij jou thuis te organiseren? Aarzel niet om ons te contacteren!

Ligging en routebeschrijving