House Care

Openingsuren

Maandag 21/09 08:00 - 17:00
Dinsdag 22/09 08:00 - 17:00
Woensdag 23/09 08:00 - 17:00
Donderdag 24/09 08:00 - 17:00
Vrijdag 25/09 08:00 - 17:00
Zaterdag 26/09 Gesloten
Zondag 20/09 Gesloten

Info

Men heeft het tegenwoordig drukker dan ooit tevoren. U wordt dag in, dag uit bedolven onder het werk. Daarom kan het nuttig zijn enkele noodzakelijke huishoudelijke klussen over te laten aan een expert. Zo heeft u wat meer tijd om u te focussen op andere taken of om even uit te blazen. Dit kan via de huishoudhulp van House Care!
 

Huishoudhulp met dienstencheques

House Care biedt haar klanten een uitgebreide dienstverlening aan, gaande van het kuisen van uw woonst tot het wassen en strijken van uw was. Bij velen heerst het valse idee dat een kuishulp iets voor de rijken is, maar niets is minder waar! Omdat House Care werkt via dienstencheques kost een huishoudhulp er slechts €9 per uur, waarvan na de fiscale aftrek slechts een kost van €6,30 overblijft! Dit is een makkelijke en bovenal goedkope manier om uw huishouden door een geschoolde professional in orde te laten brengen.
 

Kuis- en wasdienst bij u thuis

Houd uw woonst ten allen tijden kraaknet met de professionele kuishulp van House Care! De kuismannen en -vrouwen zijn allemaal geschoold en bieden een breed pakket aan mogelijke diensten aan. U kunt op hen rekenen voor het afstoffen van uw interieur, stofzuigen, dweilen, poetsen van uw ramen… noem maar op! Daarnaast kan u ook rekenen op House Care voor een grondige was- en strijkbeurt. U kan uw was brengen en afhalen wanneer ze gereed is, of u kan een van de huishoudhulpen laten afkomen om de was bij u thuis te doen.
 

Webshop voor alle huishoudproducten

Ook wie liever zelf de handen uit de mouwen steekt kan echter op House Care rekenen. Zij hebben immers sinds 2018 een webshop waar ze hoogstaande schoonmaakproducten van eigen merk verkopen! Door zelf in te staan voor de ontwikkeling en productie van deze producten kan House Care altijd de beste kwaliteit en grote gebruiksvriendelijkheid garanderen. Neem een kijkje op de webshop en ontdek een breed gamma aan afwasmiddelen, kuismiddelen en benodigdheden. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Dankbaar voor de hulp!... 8,5 Review door: Ghislain
beste wensen voor het nieuwe jaa... 9,5 Review door: Viviane
ALLES OK... 9 Review door: Viviane
Vrolijk kerstfeest en een spette... 7,6 Review door: Christa
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 9,8 Review door: Cindy
FIJNE FEESTDAGEN, EEN ZALIGE KER... 10 Review door: MANUELA
Doe zo verder... 8,1 Review door: Jozefien