Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Houthulst

Vrijdag 24 mei 2024 09:39 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Houthulst.

Alle handelaars in Houthulst kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Houthulst.
Heb jij een zaak in Houthulst en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Houthulst langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Houthulst mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 316 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Schoenen Jada-9.24/10
Schoenen Jada is gespecialiseerd in schoenen en lederwaren voor dames, heren en kinderen, met een focus op comfortschoenen voor gevoelige voeten en steunzolen. Hun assortiment omvat ook slippers, pantoffels en sandalen met uitneembare voetbedden. De winkel biedt maatschoenen, orthopedische schoenen, en Bio-muilen, en werkt met merken zoals dr. Brinkmann, La Plume, en Wolky. Jan Vanhaelewyn, een erkende orthopedische schoentechnoloog, zorgt voor schoenherstellingen en orthopedische aanpassingen.

Langewade-9.20/10
De Langewade, is een gerenoveerd restaurant en tearoom gerund door Franky en Nancy. Voorheen een dorpscafé, biedt het nu een moderne inrichting en een doorlopende keuken met seizoensgebonden gerechten. 's Middags kunt u genieten van pannenkoeken en wafels in de tearoom. Ideaal voor gezinnen, beschikt De Langewade over een uitgebreide kinderkaart, een vernieuwde speeltuin en een dierenpark. Het tuinterras biedt een rustig uitzicht op de velden. Geniet van gerechten zoals mosselen, scampi's, ribbetjes, zomersalades, dagschotels en maandmenu's

Fietsen Aelbrecht-9.39/10
Bij Fietsen Aelbrecht in Houthulst, geleid door Kenny Aelbrecht, vindt u een uitgebreide showroom met damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Naast fietsen biedt de winkel ook accessoires zoals helmen, rugtassen, schoenen, kledij, handschoenen en zadels. Ze hebben een eigen hersteldienst voor onderhoud en reparaties van alle fietsmerken. Voor optimaal fietscomfort biedt Fietsen Aelbrecht bikefitting op afspraak aan, zodat uw fiets perfect op maat wordt afgesteld. De webshop van Fietsen Aelbrecht maakt het eenvoudig om het aanbod te bekijken en accessoires te bestellen. Bezoek de winkel of de website voor meer informatie en persoonlijk advies.

Karis Beauty-9.43/10
Karis Beauty in Houthulst biedt hoogwaardige nagelverzorging, schoonheidsbehandelingen en meer. Ze zijn gespecialiseerd in acryl kunstnagels, gelish behandelingen, en medische pedicures. De salon gebruikt exclusieve producten van Pier Auge voor gezichtsbehandelingen en biedt permanente make-up en wimperextensions. Karis Beauty verkoopt ook Biba accessoires en Phytocure voedingssupplementen. Hun diensten zijn ideaal voor mensen die zowel esthetische als medische verzorging zoeken. Bezoek Karis Beauty voor een complete schoonheids- en wellnesservaring.

Fietsen Bogaert-9.58/10
Bij Fietsen Bogaert in Houthulst vindt u topkwaliteit fietsen en grasmaaiers, en geniet u van uitstekende service. Dit familiebedrijf, opgericht in 1946, biedt een breed assortiment aan fietsen van het merk Venturelli, bekend om hun kwaliteit en comfort. Ze verzorgen ook de verkoop, het onderhoud en de reparatie van grasmaaiers en tuingereedschap, met topmerken zoals Weibang. Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u een jaar gratis nazicht, zodat uw fiets altijd in topconditie blijft. De ervaren medewerkers staan klaar voor deskundige reparaties en persoonlijk advies. Bezoek Fietsen Bogaert voor alle fiets- en tuinbehoeften.

Bloemen Cindy-9.58/10
Bij Bloemen Cindy in Houthulst vindt u een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, boeketten, en kamerplanten. De winkel biedt seizoensgebonden bloemen en planten, aangepast aan de nieuwste trends, en is perfect voor decoratie tijdens feestdagen zoals Valentijn, Pasen, en Kerstmis. Naast bloemen biedt Cindy ook prachtige decoratiestukken en geschenken voor elke gelegenheid. Unieke, karaktervolle boeketten en bloemstukken zijn beschikbaar voor elke gebeurtenis, van verjaardagen tot Moederdag. Bloemen Cindy verzorgt ook ingetogen en verfijnde grafstukken en rouwkransen voor begrafenissen. Bezoek Bloemen Cindy voor al uw bloemen- en decoratiebehoeften.

De Vriendelijkste Handelaar van Houthulst met een score van 9.59 op 10 is Optiek Rommelaere geworden.


Optiek Rommelaere biedt topkwaliteit glazen en monturen aan betaalbare prijzen, waarbij ze streven naar perfectie in zowel zicht als stijl. Ze helpen klanten bij het kiezen van de juiste brilmontuur met een speciaal computerkiessysteem, en bieden nauwkeurige dikteberekeningen van glazen. Naast brillen kunt u er ook terecht voor contactlenzen, waarbij ze samen met u de beste optie vinden. Optiek Rommelaere adviseert ook in hoorapparaten, met zorgvuldige gehoortests en aanpassingen. Het team biedt vriendelijke, behulpzame service en professioneel advies.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Houthulst"