Openingsuren

Maandag 29/11 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Dinsdag 30/11 Gesloten
Woensdag 01/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 02/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Vrijdag 03/12 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Zaterdag 04/12 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 28/11 Gesloten

Info

Van harte welkom bij Fietsen Aelbrecht in Houthulst

Zaakvoerder Kenny Aelbrecht heeft van zijn liefde voor de fiets zijn beroep kunnen maken. Je komt er terecht in een mooie grote showroom. Ben je op zoek naar een (elektrische)damesfiets of herenfiets, een kinderfiets, een stadsfiets of een goede mountainbike, Er is voor ieder wat wils bij Fietsen Aelbrecht. 
 

Niet enkel fietsen

Het blijft niet alleen bij fietsen bij Fietsen Aelbrecht. Ook alle accessoires en toebehoren kan je er vinden, van fietshelmen, rugtassen en schoenen tot kledij, handschoenen en zadels. Kenny kan je veiligheid garanderen dankzij zijn uitgebreide assortiment. Bij Fietsen Aelbrecht staan ze altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. 
 

Eigen hersteldienst in Houthulst.

Naast de grote showroom en winkel hebben ze bij Fietsen Aelbrecht ook een eigen hersteldienst. Je kan er langsfietsen voor een controle, onderhoud of herstellingen. Zij helpen je professioneel en snel verder. Alle merken van fietsen zijn welkom. 
 

Bikefitting

Je kan genieten van nog meer fietscomfort via de bikefitting. Zo wordt je gemeten zodat je fiets perfect kan worden afgesteld op jouw maat. Dat fietst niet alleen vlotter maar het voorkomt ook veel pijnen die soms kunnen opspelen. Je ondervindt minder ongemakken. Op basis van jouw ideale geometrie zoeken ze bij Fietsen Aelbrecht de fiets die het best bij jou past. Ze gaan nauwkeurig te werk bij elk type van fietser. Er wordt ook rekening gehouden met jouw doelstellingen, budget en je voorkeur van merk. Gezien zo een bikefitting enige tijd in beslag kan nemen wordt dit enkel op afspraak gedaan.  
 

Webshop fietsen

De webshop is mooi meegenomen om al eens een kijkje te nemen wat Fietsen Aelbrecht in de aanbieding heeft. Zo kan je al eens een eerste glimp opvangen van de soorten fietsen die er te koop zijn. Of als je op zoek bent naar een rugzak of fietsshopper kan je deze via de webshop bestellen en thuis ontvangen. Surf snel naar hun website voor meer informatie of ga eens langs in de gezellige zaak van Kenny. Voor kwaliteit en advies op jouw maat, moet je bij Fietsen Aelbrecht in Houthulst zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

11 Jaar geleden

11 jaar geleden startte ons levensavontuur.
Bijna 6 jaar geleden hebben we Fietsen Aelbrecht leven ingeblazen. Wat begon als een klein avontuur is uitgegroeid tot een zaak waar we beide met veel plezier, enthousiasme en trots in werken.
Bedankt

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Zeer vriendelijk en vlugge bedie... 10 Review door: Geert
Zeer vlugge bediening en zeer vr... 9,5 Review door: Geert
Doe zo voort zoals jullie bezig... 10 Review door: Rafaël
Vriendelijke uitbaters , en stee... 8 Review door: Rafaël
Super vriendelijk! Goeie service... 10 Review door: Kristien
Heel vriendelijk. Mooi aanbod fi... 9,5 Review door: Sylvie
Zeer vriendelijk en bekwame fiet... 10 Review door: Scharon