Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Dinsdag 16/08 Gesloten
Woensdag 17/08 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Donderdag 11/08 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Vrijdag 12/08 09:00 - 12:0013:00 - 18:30
Zaterdag 13/08 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Van harte welkom bij Fietsen Aelbrecht in Houthulst

Zaakvoerder Kenny Aelbrecht heeft van zijn liefde voor de fiets zijn beroep kunnen maken. Je komt er terecht in een mooie grote showroom. Ben je op zoek naar een (elektrische)damesfiets of herenfiets, een kinderfiets, een stadsfiets of een goede mountainbike, Er is voor ieder wat wils bij Fietsen Aelbrecht. 
 

Niet enkel fietsen

Het blijft niet alleen bij fietsen bij Fietsen Aelbrecht. Ook alle accessoires en toebehoren kan je er vinden, van fietshelmen, rugtassen en schoenen tot kledij, handschoenen en zadels. Kenny kan je veiligheid garanderen dankzij zijn uitgebreide assortiment. Bij Fietsen Aelbrecht staan ze altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. 
 

Eigen hersteldienst in Houthulst.

Naast de grote showroom en winkel hebben ze bij Fietsen Aelbrecht ook een eigen hersteldienst. Je kan er langsfietsen voor een controle, onderhoud of herstellingen. Zij helpen je professioneel en snel verder. Alle merken van fietsen zijn welkom. 
 

Bikefitting

Je kan genieten van nog meer fietscomfort via de bikefitting. Zo wordt je gemeten zodat je fiets perfect kan worden afgesteld op jouw maat. Dat fietst niet alleen vlotter maar het voorkomt ook veel pijnen die soms kunnen opspelen. Je ondervindt minder ongemakken. Op basis van jouw ideale geometrie zoeken ze bij Fietsen Aelbrecht de fiets die het best bij jou past. Ze gaan nauwkeurig te werk bij elk type van fietser. Er wordt ook rekening gehouden met jouw doelstellingen, budget en je voorkeur van merk. Gezien zo een bikefitting enige tijd in beslag kan nemen wordt dit enkel op afspraak gedaan.  
 

Webshop fietsen

De webshop is mooi meegenomen om al eens een kijkje te nemen wat Fietsen Aelbrecht in de aanbieding heeft. Zo kan je al eens een eerste glimp opvangen van de soorten fietsen die er te koop zijn. Of als je op zoek bent naar een rugzak of fietsshopper kan je deze via de webshop bestellen en thuis ontvangen. Surf snel naar hun website voor meer informatie of ga eens langs in de gezellige zaak van Kenny. Voor kwaliteit en advies op jouw maat, moet je bij Fietsen Aelbrecht in Houthulst zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fietsen Aelbrecht een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Je voelt je als klant zeer welko... 10 Review door: Sofie
correct vriendelijke handelaar... 9 Review door: Stefaan
Wens u nog veel succes met julli... 10 Review door: Lesly
E-bike gekocht...heel vriendeljj... 10 Review door: Lesly
Super servies doe zo voort. Fijn... 10 Review door: Jessica
Heel vriendelijk en behulpzaam... 10 Review door: Jessica
Angenaam winkelen.... 9 Review door: Walter