Foto’s

Info

Een avondje genieten met familie of vrienden… Een snelle hap tussen het werken door… Iets te vieren met de kids… Een frietje eten is altijd een verwennerij!
Frituur ‘t Sloeberke in de Stationsstraat in Ingelmunster is in mei 2018 overgenomen door Carla en Stefaan. Zij gaan elke dag met veel passie aan de slag om hun klanten echt te laten genieten van hun maaltijd!

Een klassieker met frietjes

Frituur 't Sloeberke voorziet u graag van alle klassiekers. Een frietje met een Bicky, een kinderbox met een mooi cadeau voor de kids of een grote portie friet met stoofvlees en mayonaise? De keuze is aan jou!

Deze passie wordt u aangeboden door iemand die o.a Komen eten gewonnen heeft.. Maar ga vooral zelf oordelen.


De één hecht grote waarde aan parking op de markt, vlak voor de deur in hartje centrum van Ingelmunster, een snelle service en wil dan vlug weer vertrekken.
De ander komt liever rustig binnen zitten en houdt van een praatje. Dankzij de goede accommodatie is er voor elk wat wils. Zo kan u hier ook samen met vrienden van  uw frietjes genieten.

 

Huisbereide maaltijden

Zelfgemaakt lekkers dat u snel kan afhalen, daarvoor moet u bij 't Sloeberke zijn. Enkele van de specialiteiten zijn huisgemaakte tartaarsaus, stoofvlees, balletjes in tomatensaus of vol au vent. Ook zeker de moeite waard om eens de rumsteak te proberen! We hebben nu ook entrecote! Als je deze geproefd hebt, wil je geen andere meer! 

Geen zin om zelf te koken? Passeer deze eetgelegenheid in Ingelmunster eens. U wordt er altijd met de glimlach ontvangen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sloeberke ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

zeer lekkere steaks en een vrien... 10 Review door: Freddy
vriendelijke en joviale bedienin... 10 Review door: Freddy
Zeer vriendelijk!... 8,3 Review door: Eline
Top... 7,8 Review door: Aya
Carla,rndoe zo verder en de... 9,9 Review door: Freddy
doe zo verder goe bezig... 9,5 Review door: Freddy
Beste frituur!... 10 Review door: