Popelier Constructies

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info

Popelier Constructies

In 2015 werd de eenmanszaak van Levi Popelier opgericht. De bedoeling was een zo groot mogelijk aanbod te creëren van maatwerk, constructie en designwerken in inox. 

Zowel particulieren als professionelen kunnen zich tot Levi wenden voor alle las-en maatwerk in inox. Van tuinmeubelen en leuningen op maat tot pipingwerk voor bedrijven, alles is mogelijk!

Steeds meer kwam de vraag naar ijzer en ijzertoepassingen, zwart gepoederlakte onderstellen voor tafels, tuinmeubelen, witte leuningen...

Levi & Lynn zagen mogelijkheden en hebben hun aanbod verder uitgebreid.
 

Maatwerk & Design

Alles is mogelijk... Dat is het motto waar het bedrijf zich aan wil houden. Wilt u een tafel buiten de standaardmaten, helemaal zoals u voor ogen hebt? Wilt u graag een turkoois onderstel voor uw tuintafel? Of had u gedacht aan een ovalen tafelblad? Wilt u uw leuning in het wit laten poederlakken? Of houdt u meer van een standaard inox model? Geen enkel probleem! 

Levi & Lynn overlopen alles samen met u en luisteren naar wat voor u belangrijk is. Elke prijsofferte wordt vrijblijvend opgesteld en dit volledig naar uw wens.
 

Laswerk

Ook voor algemene laswerken, kan u bij Levi terecht. Daarbij kan u beroep doen op een jarenlange ervaring als tiglasser voor verschillende bedrijven.

Hebt u een project dat meer mankracht vereist? Of zoekt u iemand om een aantal laswerken op zich te nemen, dan kan u altijd bij Popelier Constructies terecht.
 

Kwaliteit

Prijs is belangrijk, kwaliteit evenzeer!

Levi & Lynn garanderen dat elk project op een correcte manier zal worden afgehandeld. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen, er wordt beroep gedaan op de raad van leveranciers indien dat nodig is (vb. tafelbladen), de nodige (na)behandelingen worden zorgvuldig toegelicht...

Bovendien proberen Levi & Lynn alles zo snel mogelijk op te volgen. Dit zowel voor, tijdens als na uw bestelling.

 

 

Ligging en routebeschrijving